Fizetési lehetőségek

A még nagyobb kényelem és a vásárlás öröme Venadekében több fizetési lehetőséget is készítettünk. Nincs más dolgod, mint kiSelectani a hozzád legmegfelelőbb módszert és a kiSelectott ékszer ismét egy kicsit közelebb áll hozzád vagy szeretteidhez.

FIZETÉS ár
Utánvét Utánvét 400 Ft

 

Készpénz (ingyenes)

Ez a fizetési mód személyes átvétel esetén lehetséges třineci kőboltunkban. Mielőtt a megrendelt áruVenat megy, kVenajük, várja meg az e-mailes visszaigazolást arról, hogy az árut az üzletben elkészítik Önnek.

Utánvét (40 CZK felár a szállítás alapárához)

A leggyakrabban alkalmazott fizetési mód, hogy a megrendelt árut a kézbesítőnek (postás, GEIS futárszolgálat munkatársa) fizeted ki, illetve a Postaterem kézbesítési pontjára történő kiszállítás esetén utánvéttel fizetsz a dolgoZonek. a szállítási pontról.

Banki átutalás (ingyenes)

A megrendelés beVenakezését követően visszaigazoló e-mailt küldünk a fizetési adatDovodkal (számlaszám és változó szimbólum). Az árut előre kell fizetni a Raiffeisenbanknál vezetett bankszámlánkra. A fizetés beVenakezése után azonnal kiküldjük Önnek az árut. Az áru kiszállításáról e-mailben kap tájékoztatást, melyben a szállítmányszámot is megkapja. A fizetés egyszerű hozzárendelése Venadekében fontos a helyes változó szimbólum megadása.

Twisto (ingyenes)

A megrendelt árut kiszállítjuk Önnek, és Ön akár 14 napon belül fizetheti azDovodat.

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)