Ékszerdoboz JK Box SP-252/A10N piros

Ékszerdoboz JK Box SP-252/A10N piros

4.0 (0 Összesített értékelés)

Az ékszerdoboz sötétvörös műbőrrel borított felülettel rendelkezik, gyönyörűen kidolgozott, részben párnázott belsővel, és világos bársonyszövettel borított, hogy megvédje ékszereit a sérülésektől. A kiválasztott 15,4 x 15, .. többet

Hlérhetőség: Bűn egy héten

15 140 Ft

Ékszerdoboz JK Box SP-252/A10N piros

Az ékszerdoboz sötétvörös műbőrrel borított felülettel rendelkezik, gyönyörűen kidolgozott, részben párnázott belsővel, és világos bársonyszövettel borított, hogy megvédje ékszereit a sérülésektől. A kiválasztott 15,4 x 15,4 x 12,7 cm méretű ékszerdoboz nagyon jól áttekinthető tárolóhelyet és automatikusan kihúzható alsó fiókot kínál. Ezenkívül az ékszerdoboz fedeléhez egy nagyon praktikus tükör van rögzítve. Ez az ékszerdoboz egy sokkal kisebb utazó ékszerdobozt tartalmaz, így nem kell aggódnia, hogy hol tárolja ékszereit, amikor nyaralni vagy üzleti útra megy.

TIPP: az automatikus alsó fióknak köszönhetően, amely az ékszerdoboz fedelével egyidejűleg nyílik, egy pillantással láthatja az összes ékszert és értéktárgyat, így azonnal eldöntheti, hogy melyik kedvenc ékszerével ékeskedjen ma. A megvásárolt ékszerdoboz elegendő helyet kínál mindenféle ékszer, például gyűrűk, fülbevalók, láncok vagy medálok tárolására, és nagyon átlátható.

Ajánlás: egészítse ki a kiválasztott ékszerdobozát egy csillogó, Swarovski elements kristályokkal díszített ékszerrel. Ha megfelelően elrendezi a megvásárolt ékszerdobozban, biztos lehet benne, hogy minden nő vagy lány örülni fog ennek az ajándéknak.

Gyors áttekintés:
- JK Box ékszerdoboz
- alak: négyzet
- felület: műbőr
- szín: bordó
- méret: 15,4 x 15,4 x 12,7 cm
- utazó ékszerdoboz mellékelve

Paraméterek

Márkák: JK Box
Szín: piros
Úti cél: nők számára
Ékszerdoboz alakja: Négyzet
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Bűn egy héten

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre