Ékszerdoboz JK Box SP-250/A10N, piros

Ékszerdoboz JK Box SP-250/A10N, piros

4.0 (0 Összesített értékelés)

Az ékszerdoboz felülete sötétvörös színű műbőrrel borított, gyönyörűen kidolgozott, belseje részben párnázott és világos színű bársonyszövettel borított, amely megvédi ékszereit a sérülésektől .. többet

Hlérhetőség: Raktáron

21 500 Ft

Ékszerdoboz JK Box SP-250/A10N, piros

Az ékszerdoboz felülete sötétvörös színű műbőrrel borított, gyönyörűen kidolgozott, belseje részben párnázott és világos színű bársonyszövettel borított, amely megvédi ékszereit a sérülésektől. A kiválasztott 18,8 x 15 x 13 cm méretű ékszerdoboz nagyon jól áttekinthető tárolóhelyet és automatikusan kihúzható alsó fiókot kínál. Ezenkívül az ékszerdoboz fedeléhez egy nagyon praktikus tükör van rögzítve. Ez az ékszerdoboz egy sokkal kisebb utazó ékszerdobozt tartalmaz, így nem kell aggódnia, hogy hol tárolja ékszereit, amikor nyaralni vagy üzleti útra megy.

TIPP: az automatikus alsó fióknak köszönhetően, amely az ékszerdoboz fedelével egyidejűleg nyílik, egy pillantással láthatja az összes ékszert és értéktárgyat, így azonnal eldöntheti, hogy melyik kedvenc ékszerével ékeskedjen ma. A megvásárolt ékszerdoboz elegendő helyet kínál mindenféle ékszer, például gyűrűk, fülbevalók, láncok, medálok tárolására, és nagyon átlátható. A viszonylag nagy alsó fióknak köszönhetően az ékszerdobozban egy órát vagy néhány nagyobb értéktárgyat is tárolhat.

Ajánlás: Adjon egy csillogó ékszert a Swarovski elements kristályokkal a kiválasztott ékszerdobozához. Ha megfelelően elrendezi a megvásárolt ékszerdobozban, biztos lehet benne, hogy minden nő vagy lány örülni fog ennek az ajándéknak.

Gyors áttekintés:
- JK Box ékszerdoboz
- alak: téglalap
- felület: műbőr
- szín: bordó
- méret: 18,8 x 15 x 13 cm
- utazó ékszerdoboz mellékelve

Paraméterek

Márkák: JK Box
Szín: piros
Úti cél: nők számára
Ékszerdoboz alakja: téglalap alakú
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Raktáron

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a JK Box márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)