(Elkelt) Ezüst karkötő Swarovski elements 33076.1 kristály

(Elkelt) Ezüst karkötő Swarovski elements 33076.1 kristály

4.0 (0 Összesített értékelés)

Ez a gyönyörű, káprázatos csillogással teli karkötő nemcsak a romantikus lelkeknek fog tetszeni. A tiszta, csillogó Swarovski elements kristályok ródiummal bevont ezüstbe vannak foglalva. A biztonsá .. többet

Ezüst karkötő Swarovski elements 33076.1 kristály

Ez a gyönyörű, káprázatos csillogással teli karkötő nemcsak a romantikus lelkeknek fog tetszeni. A tiszta, csillogó Swarovski elements kristályok ródiummal bevont ezüstbe vannak foglalva. A biztonságos karabineres rögzítés és a 16 cm hosszú, 4 cm-es meghosszabbítással rendelkező lánc tökéletesen alkalmazkodik a csukló méretéhez.

Az ezüst karkötő nem fog csalódást okozni egy partin vagy az esti társaságban, és ugyanolyan jól fog kinézni a csuklóján a mindennapi tevékenységek során, például a munkahelyén.

TIPP: A Swarovski karkötőt borító ródiumrétegnek köszönhetően sokáig élvezheti a karkötő fényét. Sajnos még a ródium sem garantálja az ékszerek "halhatatlanságát", ezért készítettünk egy útmutatót az ékszerek megfelelő ápolásáról. Biztosan nem fog hibázni, ha a Swarovski-kristályokkal kirakott ékszereit ékszerdobozban tárolja.

  • ródiummal bevont ezüst 925/1000
  • színkristály (átlátszó)
  • hossza 16 cm, 4 cm-es meghosszabbítási lehetőséggel
  • kristály mérete 10 mm

Paraméterek

Márkák: Swarovski elements
Szín: kristály (tiszta)
Karkötő hossza: 18 cm-nél rövidebb, különböző hosszúság, állítható (hosszabbítással)
Ékszerek anyaga: ezüst
Úti cél: Nők számára
Súly 2.00 g

Ápolási útmutató

Lyukasztójelek

Az arany, ezüst és platina áruk jelenleg használt cseh fémjelzései

Természetesen webáruházunknak van egy megállapodása a Vizsgálóhivatallal, amely lehetővé teszi az online ellenőrző vásárlást, amit az alábbi linken ellenőrizhet.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre