(Elkelt) Ezüst készlet szőlő Swarovski elements 39113.2 kristály ab

(Elkelt) Ezüst készlet szőlő Swarovski elements 39113.2 kristály ab

4.0 (0 Összesített értékelés)

A Swarovski Elements 39113.2 AB kristállyal díszített fülbevaló csatja és a medál fogantyúja ródiummal bevont 925/1000 ezüstből készült. A 40 mm hosszú medál és a 36 mm hosszú fülbevaló több apró kristállyal van kirakva Swarovski elements ab kristályban (fehér ab hatású), szőlő mintával .. többet

Ezüst készlet szőlő Swarovski elements 39113.2 kristály ab

A Swarovski Elements 39113.2 AB kristállyal díszített fülbevaló csatja és a medál fogantyúja ródiummal bevont 925/1000 ezüstből készült.

A 40 mm hosszú medál és a 36 mm hosszú fülbevaló több apró kristállyal van kirakva Swarovski elements ab kristályban (fehér ab hatású), szőlő mintával. A fülbevaló csattja csuklós. Ez a rögzítési módszer elsősorban egyszerűsége és biztonsága miatt népszerű a nők körében.

Ingyenes eredeti díszdobozt és természetesen a felhasznált Swarovski-elemek eredetiségét igazoló tanúsítványt kap. A Swarovski kristályokkal díszített ékszerek a nők egyik legkeresettebb ajándékai közé tartoznak.

Paraméterek

Márkák: Swarovski elements
Szín: crystal ab (fényes)
Fülbevaló típusa: lógó
Medál típusa: egy kővel
Ékszerek anyaga: ezüst
Úti cél: Nők számára
Kapocs fülbevaló: egyéb
Súly 2.00 g

Ápolási útmutató

Lyukasztójelek

Az arany, ezüst és platina áruk jelenleg használt cseh fémjelzései

Természetesen webáruházunknak van egy megállapodása a Vizsgálóhivatallal, amely lehetővé teszi az online ellenőrző vásárlást, amit az alábbi linken ellenőrizhet.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre