(Elkelt) ezüst fülbevaló Swarovski Elements 31159.5 bermuda kék

(Elkelt) ezüst fülbevaló Swarovski Elements 31159.5 bermuda kék

4.0 (0 Összesített értékelés)

Fülbevaló Swarovski Elements bermudakék - 31159.5: A bemutatott fülbevaló ródiummal bevont ezüstből készült, és a Swarovski elements bermudakék (sötétkék) színnel díszített .. többet

ezüst fülbevaló Swarovski Elements 31159.5 bermuda kék

Fülbevaló Swarovski Elements bermudakék - 31159.5: A bemutatott fülbevaló ródiummal bevont ezüstből készült, és a Swarovski elements bermudakék (sötétkék) színnel díszített. A 36 mm hosszúságú és 30 mm átmérőjű kiválasztott fülbevalók klasszikus rögzítéssel rendelkeznek, egyébként női patentnak is nevezik, ami nagyon egyszerű, a nők kedvence és biztonságos. A Swarovski kristályok manapság nagyon népszerű ajándékok a nők számára, de a férfiakról sem feledkezünk meg. A webáruházunkban azok számára is lehetőség van Swarovski Elements ékszerek vásárlására, amelyek modern ajándékokká válnak a férfiak számára. Minden egyes Swarovski Elements termékhez ingyenes díszdoboz és eredetiségigazolás jár.

Paraméterek

Márkák: Swarovski elements
Szín: kék
Fülbevaló típusa: lógó
Ékszerek anyaga: ezüst
Úti cél: Nők számára
Kapocs fülbevaló: klasszikus (női lakk)
Súly 2.00 g

Ápolási útmutató

Lyukasztójelek

Az arany, ezüst és platina áruk jelenleg használt cseh fémjelzései

Természetesen webáruházunknak van egy megállapodása a Vizsgálóhivatallal, amely lehetővé teszi az online ellenőrző vásárlást, amit az alábbi linken ellenőrizhet.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre