Női óra Preciosa Crystal Idő Prémium 7101 40 - fekete

Női óra Preciosa Crystal Idő Prémium 7101 40 - fekete

4.0 (0 Összesített értékelés)

Luxus női karóra PRIM tökéletesen csiszolt peremmel, cseh kristályból készült Preciosa. Ez a különleges órakollekció a két hagyományos cseh márka, a PRIM és a PRECIOSA - a hagyomány és az elegancia - ötvözésével jött létre .. többet

Hlérhetőség: 3 nap

83 250 Ft

Női óra Preciosa Crystal Idő Prémium 7101 40 - fekete

Luxus női karóra PRIM tökéletesen csiszolt peremmel, cseh kristályból készült Preciosa. Ez a különleges órakollekció a két hagyományos cseh márka, a PRIM és a PRECIOSA - a hagyomány és az elegancia - ötvözésével jött létre. Ez az egyedi női karóra rozsdamentes acélból készült tokkal rendelkezik, belsejében svájci RONDA kvarcóra található. A valódi gyöngyházból készült számlapot tiszta cirkonból készült indexek és számok díszítik. Mindezt speciális karcolásgátló kezeléssel ellátott, edzett ásványi üveg védi. Az 50 M vízállóság garantálja a vízállóságot normál használat során (fürdés, zuhanyozás, kézmosás). A bőrszíj fekete színű és klasszikus zárral rendelkezik. A Preciosa grafikus szimbóluma az óra kerületén található, így garantálva az eredetiséget és a magas szintű kivitelezést. Az eredeti órát egy luxusdobozban, garanciális kártyával és használati utasítással együtt szállítjuk.

Női óra Prim Preciosa
- analóg idő kijelző
- Ronda kvarc mechanizmus
- 50 m-ig vízálló
- tok: rozsdamentes acél 316
- fekete bőrszíj
- klasszikus csat
- gyöngyház számlap
- Cseh csiszolt kristály Preciosa
- indexek, számok: kocka cirkon - ragyog, mint egy gyémánt
- ásványi üveg
- Pánt szélessége: 20 mm
- a tok átmérője: 42 x 10 mm
- súly: 52 g
- garancia: 24 hónap

Paraméterek

Márkák: Preciosa
Számlap színe: fényes
Tárcsázás típusa: analóg, számjegyek és karakterek kombinációja
Hajtómű: kvarc (elemes)
A ház anyaga: acél
Pánt: Bőr
Üveg: ásványi
Úti cél: Nők számára
Vízszigetelés: 50 M (5 BAR)
Dátum: NEM
Rádiójelek vétele: NEM
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: 3 nap

Ápolási útmutató

Vízzáróság 50 M (5 BAR)

50 M / 5 BAR:ez a jelzett óra használható zuhanyozáshoz, fürdéshez vagy felszíni úszáshoz. Az 50 M vízállóságú órák nem alkalmasak vízbe ugráshoz. Ugyanakkor ez az óra nem ajánlott mindennapos úszáshoz.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A szerkezet típusa: kvarc (elemmel működő)

Kvarcmű:az ilyen típusú órák áramforrása az úgynevezett gombelem, amely akár több évig (legalább kb. 1 évig) is eltarthat. Az akkumulátorból származó energiát egy kvarcoszcillátor alakítja át elektromos rezgéssé. A magas rezgési frekvenciának (32 kHz) köszönhetően a kvarcórák nagyon pontosak, az eltérés évente körülbelül egy perc.

Kérjük, vegye figyelembe:ha az akkumulátor élettartamát az órán feltüntetik, az mindig tájékoztató jellegű. Az akkumulátor tényleges élettartama függ az óra használatától, és különösen a kiegészítő funkciók, például a stopper, világítás stb. használatának gyakoriságától.

Üveg típusa: ásványi

Ez egy kvarckeverékkel kevert üveg, amelyet szilikátüvegnek neveznek. Ez az üvegtípus karcállóbb, és a Mohs-féle keménységi skálán a 6-os értékkel rendelkezik. Az ásványi üveg felületi edzett, de normál használat (kopás) során mégis megkarcolódhat. Az ásványi üveg nagyjából minden hagyományos órán alapfelszereltség.

Homorú ásványi üveg:ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ásványi üveg, azzal a különbséggel, hogy a homorú üveg enyhén domború. Ez azonban sokkal nagyobb karcérzékenységet jelent. Emiatt a homorú ásványi kristályok csak a társadalmi óramodellekben találhatók.

Gömbölyű ásványi üveg:ez is ugyanolyan keménységű, mint az előző kettő. A különbség az, hogy ez a fajta üveg domború, lencse alakú, ami megkönnyíti a számlapon lévő adatok (idő, dátum, hét napja stb.) leolvasását.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)