Gyöngy nyaklánc Swarovski elements 32008.3 szürke

Gyöngy nyaklánc Swarovski elements 32008.3 szürke

4.0 (0 Összesített értékelés)

Nyaklánc Swarovski Elements 32008.3 szürke: 925/1000 ródiummal bevont ezüstből készült, 45 cm hosszú, a nyaklánc 5 cm-rel meghosszabbítható. A szürke színű szintetikus gyöngyökből készült kiválasztott nyakláncot két fehér Swarovski kristályokkal kirakott gyűrű díszíti az alsó részen, a gyűrűk között pedig egy gömb található, amely szintén tiszta Swarovski Elements kristályokkal van kirakva. A megvásárolt nyakláncot az er .. többet

Hlérhetőség: Bűn 3 nap

16 640 Ft

Gyöngy nyaklánc Swarovski elements 32008.3 szürke

Nyaklánc Swarovski Elements 32008.3 szürke: 925/1000 ródiummal bevont ezüstből készült, 45 cm hosszú, a nyaklánc 5 cm-rel meghosszabbítható. A szürke színű szintetikus gyöngyökből készült kiválasztott nyakláncot két fehér Swarovski kristályokkal kirakott gyűrű díszíti az alsó részen, a gyűrűk között pedig egy gömb található, amely szintén tiszta Swarovski Elements kristályokkal van kirakva.

A megvásárolt nyakláncot az eredeti átlátszó díszdobozban szállítjuk, amely az Ön számára ingyenes. Természetesen a felhasznált Swarovski-elemek eredetiségét igazoló tanúsítvány is rendelkezésre áll.

A Swarovski kristályokkal díszített ékszerek a nők egyik legkeresettebb ajándékai közé tartoznak.

Paraméterek

Márkák: Swarovski elements
Szín: szürke
Ékszerek anyaga: szintetikus gyöngy
Úti cél: Nők számára
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Bűn 3 nap

Ápolási útmutató

Lyukasztójelek

Az arany, ezüst és platina áruk jelenleg használt cseh fémjelzései

Természetesen webáruházunknak van egy megállapodása a Vizsgálóhivatallal, amely lehetővé teszi az online ellenőrző vásárlást, amit az alábbi linken ellenőrizhet.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre