Karóra PRIM Time Zone Chrono W01P.10170.C

Karóra PRIM Time Zone Chrono W01P.10170.C

4.0 (0 Összesített értékelés)

PRIM W01P.10170.C Gyors áttekintés:- PRIM férfi karóra - analóg idő kijelző - kvarc (elemes) szerkezet - WR 100 M vízállóság - kör alakú tok - acél tok (IPB kezelt) - acél szíj (IPB kezelt) - dupla csat biztonsági zárral - fekete számlap - számlap arab számokkal - ásványi kristály - egyedi dátum - kronográf (stopper) - világidő - 24 órás számlap - tok mérete: 47 x 13,5 mm - PRIM órák: hagyományos ajándék férfiaknak PRIM W01P .. többet

Hlérhetőség: 3 nap

96 940 Ft

Karóra PRIM Time Zone Chrono W01P.10170.C

PRIM W01P.10170.C Gyors áttekintés:- PRIM férfi karóra - analóg idő kijelző - kvarc (elemes) szerkezet - WR 100 M vízállóság - kör alakú tok - acél tok (IPB kezelt) - acél szíj (IPB kezelt) - dupla csat biztonsági zárral - fekete számlap - számlap arab számokkal - ásványi kristály - egyedi dátum - kronográf (stopper) - világidő - 24 órás számlap - tok mérete: 47 x 13,5 mm - PRIM órák: hagyományos ajándék férfiaknak PRIM W01P.10170.C: IPB technológiával kezelt, polírozott 316 L rozsdamentes acélból készült multifunkciós kronográf. Ez a rendkívül kopásálló bevonata a toknak matt fekete árnyalatot ad. A masszív, 47 mm átmérőjű tokban egy kvarcműves kronográf OS 22 kaliberű, 1/20 másodperces méréssel ellátott kronográf óramű található. Az óra alja rozsdamentes acélból készült, csavarral záródik. A 10 ATM vízállóság biztosítja a vízállóságot úszás közben. A domború ásványi üveg alatt egy dombornyomott számlap található, emelt arab számokkal és egy perc-skálával a gyűrűn. A számlapon a 4:30-as pozícióban egy ablak is található, amelyben a dátum látható. A számlapon kívül található időzóna gyűrű a 8 órás pozícióban lévő koronával vezérelhető. A fő óra- és percmutatót lumineszcens bevonat borítja, a kronográfmutatók pedig aranyozottak. A 3 órai pozícióban egy 24 órás időméréses számláló található. A kronográf méréséhez a 9 órai pozícióban egy percszámláló található, a 6 órai pozícióban pedig egy retrográd pályán mozgó mutató méri az időt 1/20 másodperc pontossággal. Az alapbeállításban a főidő másodperceit méri ez a számláló. A karkötő csiszolt és polírozott, 316-os rozsdamentes acélból készült, IPB technológiával és dupla biztonsági zárral. Ez az óra egy luxusdobozban érkezik, garanciális kártyával és utasításokkal. Óra " Acélóra " PRIM W01P.10170.C.Q06E9080A90

Paraméterek

Márkák: Prim
Számlap színe: sötét
Tárcsázás típusa: analóg, arab számokkal
Funkciók: 24 órás tárcsázás, stopperóra (kronográf), világ órák
Hajtómű: kvarc (elemes)
A ház anyaga: acél
Pánt: acél
Üveg: ásványi
Úti cél: Férfiaknak
Vízszigetelés: 100 M (10 BAR)
Dátum: IGEN
Rádiójelek vétele: NEM
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: 3 nap

Ápolási útmutató

Vízálló 100 M (10 BAR)

100 M / 10 BAR:az ezzel a jelöléssel ellátott órát félelem nélkül beviheti a medencébe úszni, és oxigénkészülék nélküli rekreációs búvárkodáshoz vagy búvárkodáshoz is használhatja.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A szerkezet típusa: kvarc (elemmel működő)

Kvarcmű:az ilyen típusú órák áramforrása az úgynevezett gombelem, amely akár több évig (legalább kb. 1 évig) is eltarthat. Az akkumulátorból származó energiát egy kvarcoszcillátor alakítja át elektromos rezgéssé. A magas rezgési frekvenciának (32 kHz) köszönhetően a kvarcórák nagyon pontosak, az eltérés évente körülbelül egy perc.

Kérjük, vegye figyelembe:ha az akkumulátor élettartamát az órán feltüntetik, az mindig tájékoztató jellegű. Az akkumulátor tényleges élettartama függ az óra használatától, és különösen a kiegészítő funkciók, például a stopper, világítás stb. használatának gyakoriságától.

Üveg típusa: ásványi

Ez egy kvarckeverékkel kevert üveg, amelyet szilikátüvegnek neveznek. Ez az üvegtípus karcállóbb, és a Mohs-féle keménységi skálán a 6-os értékkel rendelkezik. Az ásványi üveg felületi edzett, de normál használat (kopás) során mégis megkarcolódhat. Az ásványi üveg nagyjából minden hagyományos órán alapfelszereltség.

Homorú ásványi üveg:ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ásványi üveg, azzal a különbséggel, hogy a homorú üveg enyhén domború. Ez azonban sokkal nagyobb karcérzékenységet jelent. Emiatt a homorú ásványi kristályok csak a társadalmi óramodellekben találhatók.

Gömbölyű ásványi üveg:ez is ugyanolyan keménységű, mint az előző kettő. A különbség az, hogy ez a fajta üveg domború, lencse alakú, ami megkönnyíti a számlapon lévő adatok (idő, dátum, hét napja stb.) leolvasását.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre