Ékszerdoboz JK Box SP-300/A21N barna

Ékszerdoboz JK Box SP-300/A21N barna

4.0 (0 Összesített értékelés)

Azékszerdoboz felülete sötétbarna műbőrrel borított, gyönyörűen kidolgozott, részben párnázott belsővel rendelkezik, és világos bársonyszövet borítja, amely megvédi ékszereit a sérülésektől .. többet

Hlérhetőség: Egy hét.

16 500 Ft

Ékszerdoboz JK Box SP-300/A21N barna

Azékszerdoboz felülete sötétbarna műbőrrel borított, gyönyörűen kidolgozott, részben párnázott belsővel rendelkezik, és világos bársonyszövet borítja, amely megvédi ékszereit a sérülésektől. A kiválasztott 16,5 x 12,7 x 11,5 cm méretű ékszerdoboz nagyon jól áttekinthető tárolóhelyet és automatikusan kihúzható alsó fiókot kínál. Ezenkívül az ékszerdoboz fedelére egy praktikus tükör van erősítve.

TIPP: az automatikus alsó fióknak köszönhetően, amely az ékszerdoboz fedelével egyidejűleg nyílik, egy pillantással láthatja az összes ékszert és értéktárgyat, így azonnal eldöntheti, hogy melyik kedvenc ékszerével ékeskedjen ma. A megvásárolt ékszerdoboz kiváló helyet kínál mindenféle ékszer, például gyűrűk, fülbevalók, láncok, medálok tárolására, ugyanakkor három szintjének köszönhetően nagyon áttekinthető .

Ajánlás: egészítse ki a kiválasztott ékszerdobozát egy elbűvölő ékszerrel kristályok Swarovski elements . Ha megfelelően elrendezi a megvásárolt ékszerdobozban, biztos lehet benne, hogy minden nő vagy lány örülni fog ennek az ajándéknak.

Ékszerdoboz JK Box
- alak: téglalap
- felület: műbőr
- szín: sötétbarna
- méret: 16,5 x 12,7 x 11,5 cm

Paraméterek

Márkák: JK Box
Szín: barna
Úti cél: nők számára
Ékszerdoboz alakja: téglalap alakú
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Egy hét.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)