Ékszerdoboz JK Box SP-250/A5N rózsaszín

Ékszerdoboz JK Box SP-250/A5N rózsaszín

4.0 (0 Összesített értékelés)

Az ékszerdoboz felülete gyönyörű kidolgozású rózsaszínű műbőrrel borított, A belső rész részben párnázott és világos bársonyszövettel borított, hogy megvédje ékszereit a sérülésektől .. többet

Hlérhetőség: Raktáron

21 500 Ft

Ékszerdoboz JK Box SP-250/A5N rózsaszín

Az ékszerdoboz felülete gyönyörű kidolgozású rózsaszínű műbőrrel borított, A belső rész részben párnázott és világos bársonyszövettel borított, hogy megvédje ékszereit a sérülésektől. A kiválasztott 18,8 x 15 x 13 cm méretű ékszerdoboz nagyon jól áttekinthető tárolóhelyet és automatikusan kihúzható alsó fiókot kínál. Ezenkívül az ékszerdoboz fedeléhez egy nagyon praktikus tükör van rögzítve. Ez az ékszerdoboz egy sokkal kisebb utazó ékszerdobozt is tartalmaz, így nem kell aggódnia, hogy hol tárolja ékszereit, amikor nyaralni vagy üzleti útra megy.

TIPP: az automatikus alsó fióknak köszönhetően, amely az ékszerdoboz fedelével egyidejűleg nyílik, egy pillantással láthatja az összes ékszert és értéktárgyat, így azonnal eldöntheti, hogy melyik kedvenc ékszerével ékeskedjen ma. A megvásárolt ékszerdoboz elegendő helyet kínál mindenféle ékszer, például gyűrűk, fülbevalók, láncok, karkötők tárolására, és nagyon átlátható.

Ajánlás: egészítse ki a kiválasztott ékszerdobozát egy csillogó, Swarovski elements kristályokkal díszített ékszerrel. Ha megfelelően elrendezi a megvásárolt ékszerdobozban, biztos lehet benne, hogy minden nő vagy lány örülni fog ennek az ajándéknak.

Gyors áttekintés:
- JKBox ékszerdoboz
- alak: téglalap
- felület: műbőr
- szín: rózsaszín
- méret: 18,8 x 15 x 13 cm
- utazó ékszerdoboz mellékelve

Paraméterek

Márkák: JK Box
Szín: rózsaszín
Úti cél: nők számára
Ékszerdoboz alakja: téglalap alakú
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Raktáron

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a JK Box márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)