Sportóra Casio G-SHOCK AW 591-2AER

Sportóra Casio G-SHOCK AW 591-2AER

4.0 (0 Összesített értékelés)

Sportos, ütésálló óra, amely kedvenc sporttevékenységei során is kitart. .. többet

Hlérhetőség: Egy hét.

38 750 Ft

Sportóra Casio G-SHOCK AW 591-2AER

Az ütésálló Casio óra vonzó fekete-kék dizájnnal és rengeteg hasznos funkcióval várja Önt kedvenc sporttevékenységei és a mindennapok során. A tokhoz és a szíjhoz használt műgyantának köszönhetően az óra könnyű és nagyon kényelmes az egész napos viselethez.

A sportórát kvarc (elemmel működő) óramű működteti, a kombinált számlap pedig digitálisan 12 vagy 24 órás üzemmódban, valamint analóg módon, tizenkét karaktert használva mutatja az időt. A kerek óra ellenáll a nagy víznyomásnak (200 M), így még oxigénkészülékkel történő búvárkodáskor is megállja a helyét. A Casio G-Shock órákat az eredeti dobozban, jótállási kártyával és használati útmutatóval együtt szállítjuk.

 • ütésálló, karóra Casio G-SHOCK
 • analóg és digitális időkijelző
 • akkumulátoros
 • vízálló WR 200 M
 • kör alakú tok
 • műgyanta burkolat
 • fekete műgyanta szíj
 • fekete számlap kék elemekkel
 • ásványi üveg
 • teljesen automatikus naptár
 • háttérvilágítású kijelző
 • stopperóra
 • visszaszámláló stopperóra
 • ébresztőóra
 • kettős idő
 • méretek (magasság x szélesség x mélység) : 52 x 46 x 15 mm
 • súly: 50 g

Paraméterek

Márkák: Casio
Számlap színe: sötét
Tárcsázás típusa: analóg, digitális, karakterekkel
Funkciók: riasztás, kettős idő, stopperóra (kronográf), visszaszámláló stopperóra, világítás
Hajtómű: kvarc (elemes)
A ház anyaga: műanyag
Pánt: műanyag
Üveg: ásványi
Úti cél: Gyerekeknek, Férfiaknak
Vízszigetelés: 200 M (20 BAR)
Dátum: IGEN
Rádiójelek vétele: NEM
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Egy hét.

Ápolási útmutató

Vízzáróság 200 M (20 BAR)

200 M / 20 BAR:ha az óra 200 M vagy 20 BAR vízálló, akkor akár oxigénkészülékkel is merülhet vele. Ha rendszeresen merül, biztonsági okokból ajánlott évente legalább egyszer nyomáspróbát végezni.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A szerkezet típusa: kvarc (elemmel működő)

Kvarcmű:az ilyen típusú órák áramforrása az úgynevezett gombelem, amely akár több évig (legalább kb. 1 évig) is eltarthat. Az akkumulátorból származó energiát egy kvarcoszcillátor alakítja át elektromos rezgéssé. A magas rezgési frekvenciának (32 kHz) köszönhetően a kvarcórák nagyon pontosak, az eltérés évente körülbelül egy perc.

Kérjük, vegye figyelembe:ha az akkumulátor élettartamát az órán feltüntetik, az mindig tájékoztató jellegű. Az akkumulátor tényleges élettartama függ az óra használatától, és különösen a kiegészítő funkciók, például a stopper, világítás stb. használatának gyakoriságától.

Üveg típusa: ásványi

Ez egy kvarckeverékkel kevert üveg, amelyet szilikátüvegnek neveznek. Ez az üvegtípus karcállóbb, és a Mohs-féle keménységi skálán a 6-os értékkel rendelkezik. Az ásványi üveg felületi edzett, de normál használat (kopás) során mégis megkarcolódhat. Az ásványi üveg nagyjából minden hagyományos órán alapfelszereltség.

Homorú ásványi üveg:ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ásványi üveg, azzal a különbséggel, hogy a homorú üveg enyhén domború. Ez azonban sokkal nagyobb karcérzékenységet jelent. Emiatt a homorú ásványi kristályok csak a társadalmi óramodellekben találhatók.

Gömbölyű ásványi üveg:ez is ugyanolyan keménységű, mint az előző kettő. A különbség az, hogy ez a fajta üveg domború, lencse alakú, ami megkönnyíti a számlapon lévő adatok (idő, dátum, hét napja stb.) leolvasását.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre