Férfi karóra Casio Épület EF 527D-1AVEF

Férfi karóra Casio Épület EF 527D-1AVEF

4.0 (0 Összesített értékelés)

A Casio óra kör alakú, sebészeti acélból készült tokkal rendelkezik. Az órát kvarc (elemes) óramű működteti, az időt pedig a fekete, tizenkét indexes számlap mutatja .. többet

Hlérhetőség: Egy hét.

66 500 Ft

Férfi karóra Casio Épület EF 527D-1AVEF

A Casio óra kör alakú, sebészeti acélból készült tokkal rendelkezik. Az órát kvarc (elemes) óramű működteti, az időt pedig a fekete, tizenkét indexes számlap mutatja. A Casio óra szíja ezüstszínű, szintén sebészeti acélból készült, a zár pedig egy egyszerű, biztonsági zárral ellátott csat. A kiválasztott férfi WR 100 M vízálló óra oxigénkészülék nélküli búvárkodás esetén is vízálló. A kínált Casio órák a férfiaknak szánt nagyszerű ajándékok közé tartoznak.

Férfi karóra Casio
- Analóg idő kijelző
- Akkumulátoros tápegység
- Vízálló WR 100 M
- Kör alakú tok
- Acél tok
- Acél pánt
- Egyszerű csat biztonsági zárral
- Ezüst szín
- Fekete számlap
- 12 indexes számlap
- Ásványi üveg
- Egy egyszerű dátum
- Kronográf
- Stopperóra
- Különleges jellemzők
- Az akkumulátor élettartama kb. 2 év
- Méretek (magasság x szélesség x mélység): 51 x 45,5 x 11,4 mm
- Az óra súlya 157 g

Paraméterek

Márkák: Casio
Számlap színe: sötét
Tárcsázás típusa: analóg, karakterekkel
Funkciók: stopperóra (kronográf)
Hajtómű: kvarc (elemes)
A ház anyaga: acél
Pánt: acél
Üveg: ásványi
Úti cél: Férfiaknak
Vízszigetelés: 100 M (10 BAR)
Dátum: IGEN
Rádiójelek vétele: NEM
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Egy hét.

Ápolási útmutató

Vízálló 100 M (10 BAR)

100 M / 10 BAR:az ezzel a jelöléssel ellátott órát félelem nélkül beviheti a medencébe úszni, és oxigénkészülék nélküli rekreációs búvárkodáshoz vagy búvárkodáshoz is használhatja.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A szerkezet típusa: kvarc (elemmel működő)

Kvarcmű:az ilyen típusú órák áramforrása az úgynevezett gombelem, amely akár több évig (legalább kb. 1 évig) is eltarthat. Az akkumulátorból származó energiát egy kvarcoszcillátor alakítja át elektromos rezgéssé. A magas rezgési frekvenciának (32 kHz) köszönhetően a kvarcórák nagyon pontosak, az eltérés évente körülbelül egy perc.

Kérjük, vegye figyelembe:ha az akkumulátor élettartamát az órán feltüntetik, az mindig tájékoztató jellegű. Az akkumulátor tényleges élettartama függ az óra használatától, és különösen a kiegészítő funkciók, például a stopper, világítás stb. használatának gyakoriságától.

Üveg típusa: ásványi

Ez egy kvarckeverékkel kevert üveg, amelyet szilikátüvegnek neveznek. Ez az üvegtípus karcállóbb, és a Mohs-féle keménységi skálán a 6-os értékkel rendelkezik. Az ásványi üveg felületi edzett, de normál használat (kopás) során mégis megkarcolódhat. Az ásványi üveg nagyjából minden hagyományos órán alapfelszereltség.

Homorú ásványi üveg:ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ásványi üveg, azzal a különbséggel, hogy a homorú üveg enyhén domború. Ez azonban sokkal nagyobb karcérzékenységet jelent. Emiatt a homorú ásványi kristályok csak a társadalmi óramodellekben találhatók.

Gömbölyű ásványi üveg:ez is ugyanolyan keménységű, mint az előző kettő. A különbség az, hogy ez a fajta üveg domború, lencse alakú, ami megkönnyíti a számlapon lévő adatok (idő, dátum, hét napja stb.) leolvasását.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a Casio márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)