Férfi sportóra Casio G-SHOCK GW A1000-1AJF

Férfi sportóra Casio G-SHOCK GW A1000-1AJF

4.0 (0 Összesített értékelés)

Rádióvezérlésű, ütésálló óra sok praktikus funkcióval és napenergiával. .. többet

Hlérhetőség: Raktáron

209 830 Ft

Férfi sportóra Casio G-SHOCK GW A1000-1AJF

A Casio férfi karóra vonzó dizájnnal és rengeteg hasznos funkcióval várja Önt kedvenc sporttevékenységei és a mindennapok során. A tartós filc tok és szíj könnyűvé és nagyon kényelmessé teszi az órát az egész napos viselethez. A sportórát rádiójelek vezérlik, napenergiával működik, az időt pedig egy fekete, piros elemekkel ellátott számlapon, tizenkét karakterrel jeleníti meg. Az ütésálló óra ellenáll a nagy víznyomásnak (200 M), így még oxigénkészülékkel történő búvárkodáskor is megállja a helyét. A Casio G-Shock órákat az eredeti dobozban, jótállási kártyával és használati útmutatóval együtt szállítjuk.

 • sportóra Casio G-SHOCK
 • analóg idő kijelző
 • kör alakú tok
 • vízálló WR 200 M
 • kombinált acél-műanyag ház
 • fekete műanyag pánt
 • gömb alakú ásványi üveg
 • fekete számlap piros elemekkel
 • napenergia
 • alacsony töltöttségi szintre figyelmeztető jelzés
 • rádióvezérlésű
 • dupla dátum
 • világidő
 • stopperóra visszaszámlálással
 • hőmérséklet-jelző
 • napi riasztás
 • méretek (magasság x szélesség x mélység) : 54.1 x 52.4 x 16.4 mm
 • súly: 85 g

Paraméterek

Márkák: Casio
Számlap színe: sötét
Tárcsázás típusa: analóg, karakterekkel
Funkciók: riasztás, stopperóra (kronográf), visszaszámláló stopperóra, világítás, világ órák, hőmérő
Hajtómű: napenergia
A ház anyaga: acél, műanyag
Pánt: műanyag
Üveg: ásványi, gömb alakú
Úti cél: Férfiaknak
Vízszigetelés: 200 M (20 BAR)
Dátum: IGEN
Rádiójelek vétele: IGEN
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Raktáron

Ápolási útmutató

Vízzáróság 200 M (20 BAR)

200 M / 20 BAR:ha az óra 200 M vagy 20 BAR vízálló, akkor akár oxigénkészülékkel is merülhet vele. Ha rendszeresen merül, biztonsági okokból ajánlott évente legalább egyszer nyomáspróbát végezni.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A gép típusa: napelemes

Taklar powered: ez egy klasszikus kvarc (elemes) meghajtású óra, de a normál gombelem helyett az óra fotovoltaikus (napelemes) cellákkal van ellátva, amelyek képesek a napfényt és a mesterséges fényt elektromossággá alakítani. Az óra így folyamatosan feltöltődik, és ezeknek a napelemeknek az élettartama jelentősen hosszabb, mint a hagyományos akkumulátoroké, ami szintén hozzájárul a környezetvédelemhez.

Taklar akkumulátor élettartama: az óra használatától függ. Ideális, ha az akkumulátor naponta napfénynek vagy mesterséges fénynek van kitéve, így rendszeresen feltölthető. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ha az óra nem kap fényt, akkor megáll.

Futótartalék:minden óra rendelkezik bizonyos futótartalékkal - ez idő alatt az óra mutatja az időt, és a funkciókat korlátlanul használhatja. A fokozatosan lemerülő akkumulátoros órák Takme modelljei képesek kikapcsolni az áramfogyasztó funkciókat, hogy az óra alapvető funkciója, az idő kijelzése a lehető legtovább megmaradjon.

Üveg típusa: ásványi

Ez egy kvarckeverékkel kevert üveg, amelyet szilikátüvegnek neveznek. Ez az üvegtípus karcállóbb, és a Mohs-féle keménységi skálán a 6-os értékkel rendelkezik. Az ásványi üveg felületi edzett, de normál használat (kopás) során mégis megkarcolódhat. Az ásványi üveg nagyjából minden hagyományos órán alapfelszereltség.

Homorú ásványi üveg:ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ásványi üveg, azzal a különbséggel, hogy a homorú üveg enyhén domború. Ez azonban sokkal nagyobb karcérzékenységet jelent. Emiatt a homorú ásványi kristályok csak a társadalmi óramodellekben találhatók.

Gömbölyű ásványi üveg:ez is ugyanolyan keménységű, mint az előző kettő. A különbség az, hogy ez a fajta üveg domború, lencse alakú, ami megkönnyíti a számlapon lévő adatok (idő, dátum, hét napja stb.) leolvasását.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a Casio márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)