Karóa Casio Collection AE 1200WHD-1AVEF

Karóa Casio Collection AE 1200WHD-1AVEF

4.0 (0 Összesített értékelés)

A Casio óra műanyagból készült tokkal rendelkezik, és kvarc (elemes) óraművel működik. Az óra számlapja fekete színű, digitális időkijelzővel. Az óraszíj ezüst színű, acélból készült, és dupla csattal záródik .. többet

Hlérhetőség: Egy hét.

21 500 Ft

Karóa Casio Collection AE 1200WHD-1AVEF

A Casio óra műanyagból készült tokkal rendelkezik, és kvarc (elemes) óraművel működik. Az óra számlapja fekete színű, digitális időkijelzővel. Az óraszíj ezüst színű, acélból készült, és dupla csattal záródik. Az órát egy dobozban szállítjuk, egy jótállási kártyával és cseh használati utasítással. Ez az óra alkalmas modern ajándékként a férfiak számára

Férfi karóra Casio
- Digitális időkijelző
- Vízálló 100 M
- Téglalap alakú tok
- Műanyag tok
- Acél pánt
- Ezüst szín
- Fekete számlap
- Dupla időpontok
- Háttérvilágítású kijelző
- Időzónák
- világidő
- Időzítő
- Időzítő
- Riasztás
- Méretek (magasság x szélesség x mélység) : 45 x 42,1 x 12,5 mm
- Súly: 50 g

Paraméterek

Márkák: Casio
Számlap színe: fényes
Tárcsázás típusa: digitális
Funkciók: riasztás, stopperóra (kronográf), visszaszámláló stopperóra, világítás, 12/24 üzemmód, világ órák
Hajtómű: kvarc (elemes)
A ház anyaga: műanyag
Pánt: acél
Üveg: műanyag
Úti cél: Férfiaknak
Vízszigetelés: 100 M (10 BAR)
Dátum: IGEN
Rádiójelek vétele: NEM
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Egy hét.

Ápolási útmutató

Vízálló 100 M (10 BAR)

100 M / 10 BAR:az ezzel a jelöléssel ellátott órát félelem nélkül beviheti a medencébe úszni, és oxigénkészülék nélküli rekreációs búvárkodáshoz vagy búvárkodáshoz is használhatja.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A szerkezet típusa: kvarc (elemmel működő)

Kvarcmű:az ilyen típusú órák áramforrása az úgynevezett gombelem, amely akár több évig (legalább kb. 1 évig) is eltarthat. Az akkumulátorból származó energiát egy kvarcoszcillátor alakítja át elektromos rezgéssé. A magas rezgési frekvenciának (32 kHz) köszönhetően a kvarcórák nagyon pontosak, az eltérés évente körülbelül egy perc.

Kérjük, vegye figyelembe:ha az akkumulátor élettartamát az órán feltüntetik, az mindig tájékoztató jellegű. Az akkumulátor tényleges élettartama függ az óra használatától, és különösen a kiegészítő funkciók, például a stopper, világítás stb. használatának gyakoriságától.

Üveg típusa: műanyag

Ezt a legolcsóbb óramodellekben használják. Ez a fajta "üveg" nagyon könnyen karcolódik, másrészt a beszerzési ára elhanyagolható az ásványi vagy zafírüveg árához képest.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a Casio márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)