Digitális nézd meg a Casio Hullám Ceptor WV 200E-1AVEF

Digitális nézd meg a Casio Hullám Ceptor WV 200E-1AVEF

4.0 (0 Összesített értékelés)

Férfiak Casio karóra digitális időkijelzővel. Az óra elemmel működik. Ez a típusú óra vízálló, ha oxigénkészülékkel merül. Az óra tokja acél-műanyag kombináció, és kör alakú .. többet

Hlérhetőség: Kérésre

36 500 Ft

Digitális nézd meg a Casio Hullám Ceptor WV 200E-1AVEF

Férfiak Casio karóra digitális időkijelzővel. Az óra elemmel működik. Ez a típusú óra vízálló, ha oxigénkészülékkel merül. Az óra tokja acél-műanyag kombináció, és kör alakú. Az óra fekete műanyag szíjjal rendelkezik, egyszerű csattal. Az óra üvege ásványi üveg. A tárcsa digitális. Jellemzők: kettős dátumkijelzés, háttérvilágítás, riasztás, időzítő, visszaszámláló, világidő. Az óra vezérlése rádiójelekkel történik. Az akkumulátor becsült élettartama körülbelül 3 év normál óraműködés mellett. Az óra súlya 58 g.

Férfi karóra Casio
- Digitális időkijelző
- Akkumulátoros tápegység
- Vízálló, ha oxigénkészülék nélkül merül
- Kör alakú tok
- Kombinált acél-műanyag tok
- Műanyag pánt
- Egyszerű csat
- Fekete szín
- Üveganyag - ásványi üveg
- Dupla időpontok
- Háttérvilágítású kijelző
- Riasztás
- Időzítő
- Visszaszámláló időzítő
- világidő
- Rádiójelekkel vezérelt
- Az akkumulátor élettartama kb. 3 év
- Az óra súlya 58 g

Paraméterek

Márkák: Casio
Számlap színe: fényes
Tárcsázás típusa: digitális
Funkciók: riasztás, stopperóra (kronográf), visszaszámláló stopperóra, világítás, 12/24 üzemmód, világ órák
Hajtómű: kvarc (elemes)
A ház anyaga: műanyag
Pánt: műanyag
Üveg: ásványi
Úti cél: Férfiaknak
Vízszigetelés: 200 M (20 BAR)
Dátum: IGEN
Rádiójelek vétele: IGEN
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Kérésre

Ápolási útmutató

Vízzáróság 200 M (20 BAR)

200 M / 20 BAR:ha az óra 200 M vagy 20 BAR vízálló, akkor akár oxigénkészülékkel is merülhet vele. Ha rendszeresen merül, biztonsági okokból ajánlott évente legalább egyszer nyomáspróbát végezni.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A szerkezet típusa: kvarc (elemmel működő)

Kvarcmű:az ilyen típusú órák áramforrása az úgynevezett gombelem, amely akár több évig (legalább kb. 1 évig) is eltarthat. Az akkumulátorból származó energiát egy kvarcoszcillátor alakítja át elektromos rezgéssé. A magas rezgési frekvenciának (32 kHz) köszönhetően a kvarcórák nagyon pontosak, az eltérés évente körülbelül egy perc.

Kérjük, vegye figyelembe:ha az akkumulátor élettartamát az órán feltüntetik, az mindig tájékoztató jellegű. Az akkumulátor tényleges élettartama függ az óra használatától, és különösen a kiegészítő funkciók, például a stopper, világítás stb. használatának gyakoriságától.

Üveg típusa: ásványi

Ez egy kvarckeverékkel kevert üveg, amelyet szilikátüvegnek neveznek. Ez az üvegtípus karcállóbb, és a Mohs-féle keménységi skálán a 6-os értékkel rendelkezik. Az ásványi üveg felületi edzett, de normál használat (kopás) során mégis megkarcolódhat. Az ásványi üveg nagyjából minden hagyományos órán alapfelszereltség.

Homorú ásványi üveg:ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ásványi üveg, azzal a különbséggel, hogy a homorú üveg enyhén domború. Ez azonban sokkal nagyobb karcérzékenységet jelent. Emiatt a homorú ásványi kristályok csak a társadalmi óramodellekben találhatók.

Gömbölyű ásványi üveg:ez is ugyanolyan keménységű, mint az előző kettő. A különbség az, hogy ez a fajta üveg domború, lencse alakú, ami megkönnyíti a számlapon lévő adatok (idő, dátum, hét napja stb.) leolvasását.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre