Sunday Rose női tervezők órák Divat Royal Arany

Sunday Rose női tervezők órák Divat Royal Arany

4.0 (0 Összesített értékelés)

Eredeti óra romantikus lelkeknek, friss ízléssel, amely aláhúzza a szelíd hölgyek személyiségét .. többet

Hlérhetőség: Raktáron

33 000 Ft

Sunday Rose női tervezők órák Divat Royal Arany

Az eredeti gyűjtemény Sunday Rose olyan szelíd, romantikus lelkek számára készült, akik nem félnek attól, hogy megkülönböztetik magukat másoktól, túllépnek céljaikon és felépítik saját világukat. Elegáns női órák a Fashion kollekcióból keményen dolgozhatsz, de nem fáj még este sem egy elegáns társaságban.

Letisztult dizájn, modern arany szín, kerek tok és egy népszerű milánói mozdulat - ez egy olyan kombináció, amelybe beleszeretsz, akár elegáns hölgy vagy, akár lazább stílusú. Az egyszerűség a szépség, és ezek a dizájner órák ezt bizonyítják.

JVD Jasná Vláhová Design) - a cseh formatervezés, a minőségi anyagok és a precíz feldolgozás kombinációja. Ez a családi vállalkozás 1993 óta szállítja a karórát.

  női Fashion Silver Love óra
 • analóg idő kijelző
 • akkumulátorteljesítmény
 • vízzáróság 50 M (5 bar)
 • gyűrű alakú tok
 • aranyozott acéltok
 • aranyozott acél szíj (milánói ütés)
 • aranyozási technológia IPGold
 • világító tárcsa
 • tárcsa karakterekkel és római számokkal
 • ásványi üveg
 • Japán mozgás Myiota
 • tok átmérő 40 mm

Paraméterek

Márkák: Sunday Rose
Számlap színe: fényes
Tárcsázás típusa: analóg, számjegyek és karakterek kombinációja
Hajtómű: kvarc (elemes)
A ház anyaga: acél, aranyozott
Pánt: acél, aranyozott
Üveg: ásványi
Úti cél: Nők számára
Vízszigetelés: 50 M (5 BAR)
Dátum: NEM
Rádiójelek vétele: NEM
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Raktáron

Ápolási útmutató

Vízzáróság 50 M (5 BAR)

50 M / 5 BAR:ez a jelzett óra használható zuhanyozáshoz, fürdéshez vagy felszíni úszáshoz. Az 50 M vízállóságú órák nem alkalmasak vízbe ugráshoz. Ugyanakkor ez az óra nem ajánlott mindennapos úszáshoz.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A szerkezet típusa: kvarc (elemmel működő)

Kvarcmű:az ilyen típusú órák áramforrása az úgynevezett gombelem, amely akár több évig (legalább kb. 1 évig) is eltarthat. Az akkumulátorból származó energiát egy kvarcoszcillátor alakítja át elektromos rezgéssé. A magas rezgési frekvenciának (32 kHz) köszönhetően a kvarcórák nagyon pontosak, az eltérés évente körülbelül egy perc.

Kérjük, vegye figyelembe:ha az akkumulátor élettartamát az órán feltüntetik, az mindig tájékoztató jellegű. Az akkumulátor tényleges élettartama függ az óra használatától, és különösen a kiegészítő funkciók, például a stopper, világítás stb. használatának gyakoriságától.

Üveg típusa: ásványi

Ez egy kvarckeverékkel kevert üveg, amelyet szilikátüvegnek neveznek. Ez az üvegtípus karcállóbb, és a Mohs-féle keménységi skálán a 6-os értékkel rendelkezik. Az ásványi üveg felületi edzett, de normál használat (kopás) során mégis megkarcolódhat. Az ásványi üveg nagyjából minden hagyományos órán alapfelszereltség.

Homorú ásványi üveg:ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ásványi üveg, azzal a különbséggel, hogy a homorú üveg enyhén domború. Ez azonban sokkal nagyobb karcérzékenységet jelent. Emiatt a homorú ásványi kristályok csak a társadalmi óramodellekben találhatók.

Gömbölyű ásványi üveg:ez is ugyanolyan keménységű, mint az előző kettő. A különbség az, hogy ez a fajta üveg domború, lencse alakú, ami megkönnyíti a számlapon lévő adatok (idő, dátum, hét napja stb.) leolvasását.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a Sunday Rose márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)