(Elkelt) Ezüst nyaklánc Preciosa Elegancia 6870 00 kristály

(Elkelt) Ezüst nyaklánc Preciosa Elegancia 6870 00 kristály

4.0 (0 Összesített értékelés)

Mint a csillagos égbolt, úgy ragyog a nyakadon az Elegancy kollekció ezüst nyaklánca. A ródiummal bevont ezüst és a cseh csiszolt kristályok Preciosa kombinációja egy bájos nyakláncot alkotott társasági és mindennapi viseletre, amely rendkívüli fényével és ragyogásával tűnik ki .. többet

Ezüst nyaklánc Preciosa Elegancia 6870 00 kristály

Mint a csillagos égbolt, úgy ragyog a nyakadon az Elegancy kollekció ezüst nyaklánca. A ródiummal bevont ezüst és a cseh csiszolt kristályok Preciosa kombinációja egy bájos nyakláncot alkotott társasági és mindennapi viseletre, amely rendkívüli fényével és ragyogásával tűnik ki. a Preciosa ékszereket a természet és annak varázsa ihlette. Találhatunk csillogó harmatcseppeket, fagyos virágokat és jégcsapokat vagy a szivárvány minden színét - mindezek elvarázsolnak minket ennek a tisztán cseh cégnek a kristálydarabjaiban.

Preciosa - ez a hagyományos gyártás, a modern technológia és a cseh üvegművesek művészetének kombinációja. Ennek a kombinációnak köszönhetően 1948 óta Jablonec nad Nisou-ban bájos ékszerek, ajándékok, dekorációk, lakberendezési kiegészítők és csillogó fényű sporttrófeák készülnek.

Kétségtelen, hogy az elegáns ékszereket nem csak különleges alkalmakkor, például vacsorákon, színházban vagy bálokon viselik. Végül is minden nap van okunk az ünneplésre.  Még egy egyszerű farmerben és pamutpólóban is lenyűgözően fogsz kinézni - a Preciosa kiegészítők feldobják az öltözékedet.

  • ezüst nyaklánc Preciosa
  • Cseh csiszolt kristály
  • szín: kristály (átlátszó)
  • anyag: ródiummal bevont 925/1000 ezüst
  • méret: 11 mm
  • hossza: 50 cm
  • eredetiségigazolás és eredeti doboz vagy táska mellékelve Preciosa

Paraméterek

Márkák: Preciosa
Szín: kristály (tiszta)
Ékszerek anyaga: ezüst
Úti cél: Nők számára
Lánc hossza: 50 cm, állítható (hosszabbítással)
Súly 2.00 g

Ettől a márkától

Még több a Preciosa márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)