(Elkelt) Ezüst medál Preciosa Gentle Caress 6867 00 kristály

(Elkelt) Ezüst medál Preciosa Gentle Caress 6867 00 kristály

4.0 (0 Összesített értékelés)

Mint a hold az éjszakai égbolton, úgy fog ragyogni a nyakadon a Gentle Caress kollekció ezüst medálja. A ródiummal bevont ezüst és a cseh csiszolt kristályok Preciosa, kombinációja egy gyönyörű medált hozott létre társasági és mindennapi viseletre .. többet

Ezüst medál Preciosa Gentle Caress 6867 00 kristály

Mint a hold az éjszakai égbolton, úgy fog ragyogni a nyakadon a Gentle Caress kollekció ezüst medálja. A ródiummal bevont ezüst és a cseh csiszolt kristályok Preciosa, kombinációja egy gyönyörű medált hozott létre társasági és mindennapi viseletre. a Preciosa ékszereket a természet és annak varázsa ihlette. Találhatunk csillogó harmatcseppeket, fagyos virágokat és jégcsapokat vagy a szivárvány minden színét - mindezek elvarázsolnak minket ennek a tisztán cseh cégnek a kristálydarabjaiban.

Preciosa - ez a hagyományos gyártás, a modern technológia és a cseh üvegművesek művészetének kombinációja. Ennek a kombinációnak köszönhetően 1948 óta Jablonec nad Nisou-ban bájos ékszerek, ajándékok, dekorációk, lakberendezési kiegészítők és csillogó fényű sporttrófeák készülnek.

Kétségtelen, hogy az elegáns ékszereket nem csak különleges alkalmakkor, például vacsorákon, színházban vagy bálokon viselik. Végül is minden nap van okunk az ünneplésre.  Még egy egyszerű farmerben és pamutpólóban is lenyűgözően fogsz kinézni - a Preciosa kiegészítők feldobják az öltözékedet.

  • ezüst medál Preciosa
  • Cseh csiszolt kristály
  • szín: kristály (átlátszó)
  • anyag: ródiummal bevont 925/1000 ezüst
  • méret: 29 x 14 mm
  • lánc hossza: 42 cm és 45 cm
  • eredetiségigazolás és eredeti doboz vagy táska mellékelve Preciosa

Paraméterek

Márkák: Preciosa
Szín: kristály (tiszta)
Medál típusa: egy kővel
Ékszerek anyaga: ezüst
Úti cél: Nők számára
Lánc hossza: 45 cm
Súly 2.00 g

Ettől a márkától

Még több a Preciosa márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)