(Elkelt) Ezüst gyűrű Preciosa Starry 5174 46 bermuda kék

(Elkelt) Ezüst gyűrű Preciosa Starry 5174 46 bermuda kék

4.0 (0 Összesített értékelés)

Mint egy csillagokkal teli éjszakai égbolt, úgy fog ragyogni az ujjadon a cirkóniakővel kirakott ezüst gyűrű. A ródiummal bevont ezüst és a cseh csiszolt kristályból készült bermudakék színű cirkóniák kombinációja Preciosa, egy gyönyörű gyűrűt hozott létre mindennapi viseletre és társaságra .. többet

Ezüst gyűrű Preciosa Starry 5174 46 bermuda kék

Mint egy csillagokkal teli éjszakai égbolt, úgy fog ragyogni az ujjadon a cirkóniakővel kirakott ezüst gyűrű. A ródiummal bevont ezüst és a cseh csiszolt kristályból készült bermudakék színű cirkóniák kombinációja Preciosa, egy gyönyörű gyűrűt hozott létre mindennapi viseletre és társaságra. A Preciosa ékszereket a Starry kollekcióból a természet és annak varázsa ihlette. Találhatunk csillogó harmatcseppeket, fagyos virágokat és jégcsapokat vagy a szivárvány minden színét - mindezek elvarázsolnak minket ennek a tisztán cseh cégnek a kristálydarabjaiban.

Preciosa - ez a hagyományos gyártás, a modern technológia és a cseh üvegművesek művészetének kombinációja. Ennek a kombinációnak köszönhetően 1948 óta Jablonec nad Nisou-ban bájos ékszerek, ajándékok, dekorációk, lakberendezési kiegészítők és csillogó fényű sporttrófeák készülnek.

Kétségtelen, hogy az elegáns ékszereket nem csak különleges alkalmakkor, például vacsorákon, színházban vagy bálokon viselik. Végül is minden nap van okunk az ünneplésre.  Még egy egyszerű farmerben és pamutpólóban is lenyűgözően fogsz kinézni - a Preciosa kiegészítők feldobják az öltözékedet.

  • ezüst gyűrű Preciosa
  • Cseh csiszolt kristály
  • cirkónium-dioxid
  • szín: bermuda kék
  • méret: bővíthető
  • anyag: ezüst
  • méret: 12 x 12 mm
  • eredetiségigazolás és eredeti doboz vagy táska mellékelve Preciosa

 

Paraméterek

Márkák: Preciosa
Szín: sötétkék
Ékszerek anyaga: ezüst
Úti cél: Nők számára
Gyűrű mérete: állítható
Súly 2.00 g

Ettől a márkától

Még több a Preciosa márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)