Ezüst gyűrű Preciosa Starry 5174 42 kristály ab

Ezüst gyűrű Preciosa Starry 5174 42 kristály ab

4.0 (0 Összesített értékelés)

Mint egy csillag az éjszakai égbolton, úgy ragyog az ujján a cirkóniakővel kirakott ezüst gyűrű. A ródiummal bevont ezüst és a kristály ab színű cirkónia kombinációja, amely cseh csiszolt kristályból készült Preciosa, egy gyönyörű gyűrűt hozott létre mindennapi viseletre és társaságra .. többet

Hlérhetőség: Raktáron

17 460 Ft

Ezüst gyűrű Preciosa Starry 5174 42 kristály ab

Mint egy csillag az éjszakai égbolton, úgy ragyog az ujján a cirkóniakővel kirakott ezüst gyűrű. A ródiummal bevont ezüst és a kristály ab színű cirkónia kombinációja, amely cseh csiszolt kristályból készült Preciosa, egy gyönyörű gyűrűt hozott létre mindennapi viseletre és társaságra. A Preciosa ékszereket a Starry kollekcióból a természet és annak varázsa ihlette. Találhatunk csillogó harmatcseppeket, fagyos virágokat és jégcsapokat vagy a szivárvány minden színét - mindezek elvarázsolnak minket ennek a tisztán cseh cégnek a kristálydarabjaiban.

Preciosa - ez a hagyományos gyártás, a modern technológia és a cseh üvegművesek művészetének kombinációja. Ennek a kombinációnak köszönhetően 1948 óta Jablonec nad Nisou-ban bájos ékszerek, ajándékok, dekorációk, lakberendezési kiegészítők és csillogó fényű sporttrófeák készülnek.

Kétségtelen, hogy az elegáns ékszereket nem csak különleges alkalmakkor, például vacsorákon, színházban vagy bálokon viselik. Végül is minden nap van okunk az ünneplésre.  Még egy egyszerű farmerben és pamutpólóban is lenyűgözően fogsz kinézni - a Preciosa kiegészítők feldobják az öltözékedet.

  • ezüst gyűrű Preciosa
  • Cseh csiszolt kristály
  • cirkónium-dioxid
  • szín: crystal ab
  • méret: bővíthető
  • anyag: ezüst
  • méret: 12 x 12 mm
  • eredetiségigazolás és eredeti doboz vagy táska mellékelve Preciosa

 

Paraméterek

Márkák: Preciosa
Szín: crystal ab (fényes)
Ékszerek anyaga: ezüst
Úti cél: Nők számára
Gyűrű mérete: állítható
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Raktáron

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a Preciosa márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)