(Elkelt) Ezüst fülbevaló Preciosa Starry 5173 42 kristály ab

(Elkelt) Ezüst fülbevaló Preciosa Starry 5173 42 kristály ab

4.0 (0 Összesített értékelés)

Mint csillagok az éjszakai égbolton, úgy ragyognak majd a fülében a cirkóniakövekkel kirakott ezüst fülbevalók. A ródiummal bevont ezüst és a kocka cirkonok kombinációja kristály ab, cseh csiszolt kristályból készült Preciosa, gyönyörű fülbevalót készített a mindennapi viselethez és a társasághoz .. többet

Ezüst fülbevaló Preciosa Starry 5173 42 kristály ab

Mint csillagok az éjszakai égbolton, úgy ragyognak majd a fülében a cirkóniakövekkel kirakott ezüst fülbevalók. A ródiummal bevont ezüst és a kocka cirkonok kombinációja kristály ab, cseh csiszolt kristályból készült Preciosa, gyönyörű fülbevalót készített a mindennapi viselethez és a társasághoz. A Preciosa ékszereket a Starry kollekcióból a természet és annak varázsa ihlette. Találhatunk csillogó harmatcseppeket, fagyos virágokat és jégcsapokat vagy a szivárvány minden színét - mindezek elvarázsolnak minket ennek a tisztán cseh cégnek a kristálydarabjaiban.

Preciosa - ez a hagyományos gyártás, a modern technológia és a cseh üvegművesek művészetének kombinációja. Ennek a kombinációnak köszönhetően 1948 óta Jablonec nad Nisou-ban bájos ékszerek, ajándékok, dekorációk, lakberendezési kiegészítők és csillogó fényű sporttrófeák készülnek.

Kétségtelen, hogy az elegáns ékszereket nem csak különleges alkalmakkor, például vacsorákon, színházban vagy bálokon viselik. Végül is minden nap van okunk az ünneplésre.  Még egy egyszerű farmerben és pamutpólóban is lenyűgözően fogsz kinézni - a Preciosa kiegészítők feldobják az öltözékedet.

  • ezüst fülbevaló Preciosa
  • Cseh csiszolt kristály
  • cirkónium-dioxid
  • szín: crystal ab
  • anyag: ezüst
  • méret: 30 x 12 mm
  • eredetiségigazolás és eredeti doboz vagy táska mellékelve Preciosa

Paraméterek

Márkák: Preciosa
Szín: crystal ab (fényes)
Fülbevaló típusa: lógó
Ékszerek anyaga: ezüst
Úti cél: Nők számára
Kapocs fülbevaló: klasszikus (női lakk)
Súly 2.00 g

Ettől a márkától

Még több a Preciosa márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)