Ezüst medál Preciosa Starry 5172 42 kristály ab

Ezüst medál Preciosa Starry 5172 42 kristály ab

4.0 (0 Összesített értékelés)

A kockacirkóniakővel kirakott ezüst medál úgy ragyog majd a nyakadon, mint egy csillag az éjszakai égbolton. A ródiummal bevont ezüst és a cseh Preciosa csiszolt kristályból készült cirkóniák kombinációja, egy gyönyörű ékszert hozott létre a mindennapi és a társasági viseletre egyaránt .. többet

Hlérhetőség: 3 nap

17 460 Ft

Ezüst medál Preciosa Starry 5172 42 kristály ab

A kockacirkóniakővel kirakott ezüst medál úgy ragyog majd a nyakadon, mint egy csillag az éjszakai égbolton. A ródiummal bevont ezüst és a cseh Preciosa csiszolt kristályból készült cirkóniák kombinációja, egy gyönyörű ékszert hozott létre a mindennapi és a társasági viseletre egyaránt. A Preciosa ékszereket a Starry kollekcióból a természet és annak varázsa ihlette. Találhatunk csillogó harmatcseppeket, fagyos virágokat és jégcsapokat vagy a szivárvány minden színét - mindezek elvarázsolnak minket ennek a tisztán cseh cégnek a kristálydarabjaiban.

Preciosa - ez a hagyományos gyártás, a modern technológia és a cseh üvegművesek művészetének kombinációja. Ennek a kombinációnak köszönhetően 1948 óta Jablonec nad Nisou-ban bájos ékszerek, ajándékok, dekorációk, lakberendezési kiegészítők és csillogó fényű sporttrófeák készülnek.

Kétségtelen, hogy az elegáns ékszereket nem csak különleges alkalmakkor, például vacsorákon, színházban vagy bálokon viselik. Végül is minden nap van okunk az ünneplésre.  Még egy egyszerű farmerben és pamutpólóban is lenyűgözően fogsz kinézni - a Preciosa kiegészítők feldobják az öltözékedet.

  • ezüst medál Preciosa
  • Cseh csiszolt kristály
  • cirkónium-dioxid
  • szín: crystal ab
  • anyag: ezüst
  • méret: 20 x 12 mm
  • lánc hossza: 75 cm
  • eredetiségigazolás és eredeti doboz vagy táska mellékelve Preciosa

 

Paraméterek

Márkák: Preciosa
Szín: crystal ab (fényes)
Medál típusa: egy kővel
Ékszerek anyaga: ezüst
Úti cél: Nők számára
Lánc hossza: 45 cm
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: 3 nap

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a Preciosa márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)