(Elkelt) Rádióvezérlésű, falióra JVD RH612.8

(Elkelt) Rádióvezérlésű, falióra JVD RH612.8

4.0 (0 Összesített értékelés)

A rádióvezérlésű óra műanyagból készült, fát imitáló felületű tokkal rendelkezik. A fehér számlapon az időt 12 jellegzetes arab számjegy mutatja, amelyeknek köszönhetően az óra még nagyobb távolságból is könnyen leolvasható .. többet

Rádióvezérlésű, falióra JVD RH612.8

A rádióvezérlésű óra műanyagból készült, fát imitáló felületű tokkal rendelkezik. A fehér számlapon az időt 12 jellegzetes arab számjegy mutatja, amelyeknek köszönhetően az óra még nagyobb távolságból is könnyen leolvasható. Kerek óra 250 mm átmérőjű, rádiójel-vétellel ellátott kvarc (elemes) óraművel .

JVD (Jasněná Vláhová Design) - a cseh formatervezés, a minőségi anyagok és a precíz feldolgozás kombinációja. Ez a családi vállalkozás 1994 óta hoz modern és klasszikus dizájnnal rendelkező fali- és asztali órákat az Ön otthonába és irodájába.

  • műanyag óra JVD
  • az időt arab számok jelzik
  • kvarcmű
  • rádióvezérlésű
  • szín: barna (fa utánzat)
  • anyag: műanyag
  • méret: 250 x 32 mm

TIPP : ha nem vagy biztos a megfelelő órák kiválasztásában, akkor inspirálódhatsz a blogunkon, ahol készítettünk egy néhány tipp az Ön számára a hogyan válasszuk ki az órákat . Akár a belső térbe keres órákat, akár ajándékba választotta őket - a JVD órákra mindig számíthat!

Paraméterek

Márkák: JVD
Szín: barna
Ügy: műanyag
Rádiójelek vétele: IGEN
Különleges jellemzők: különlegességek nélkül
Alak: kerek
Óra típusa: óra a nappaliba, óra a konyhába
A gép típusa: kvarc (elemes)
Idő kijelző: analóg
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g

Ápolási útmutató

Rádióvezérelt órák

A rádiójelzéssel ellátott óra előnye, hogy másodpercre pontosan mutatja az időt anélkül, hogy bármilyen módon állítania kellene. A Cseh Köztársaságban az óra a DCF77 jelet Németországból (Frankfurt közelében) fogadja. A rádiójel-vevővel ellátott óra nemcsak a pontos időt mutatja meg, hanem a nyári időszámításról a normál időre is átáll, és fordítva. Felhasználóként nem kell aggódnia semmi miatt.

Külföldi jelfogadás: Ha külföldre utazik, és többfrekvenciás rádiójel-vevővel ellátott órája van (a legtöbb óra rendelkezik ilyennel), akkor nem kell aggódnia a pontos idő miatt. Az óra automatikusan dekódolja a megfelelő jelet, és beállítja a pontos helyi időt. A német adón kívül van még egy Nagy-Britanniában, Amerikában és kettő Japánban.

Jelzési tartományon kívül:Ha az órával a jelzési tartományon kívülre kerül, nem kell aggódnia amiatt, hogy az óra nem mutatja az időt. Az óra úgy kezd el működni, mint bármely más kvarcóra.

Ettől a márkától

Még több a JVD márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)