Rádióvezérlésű, falióra JVD RH612.11

Rádióvezérlésű, falióra JVD RH612.11

4.0 (0 Összesített értékelés)

A rádióvezérlésű óra szürke műanyagból készült tokkal rendelkezik. A fehér számlapon az időt 12 jellegzetes arab számjegy mutatja, így az óra távolról is könnyen leolvasható .. többet

Hlérhetőség: Egy hét.

12 110 Ft

Rádióvezérlésű, falióra JVD RH612.11

A rádióvezérlésű óra szürke műanyagból készült tokkal rendelkezik. A fehér számlapon az időt 12 jellegzetes arab számjegy mutatja, így az óra távolról is könnyen leolvasható. A kerek órát egy rádiójel-vevővel ellátott kvarc (elemes) óramű működteti.

JVD Jasána Vláhová Design) - a cseh formatervezés, a minőségi anyagok és a precíz kivitelezés kombinációja. Ez a családi vállalkozás 1994 óta kínál modern és klasszikus formatervezésű fali- és asztali órákat otthonába vagy irodájába.

  • műanyag óra JVD
  • arab számokkal megjelenített idő
  • kvarcmű
  • rádióvezérlésű
  • szín: szürke
  • anyag: műanyag
  • méret: 250 x 32 mm

TIPP: ha nem vagy biztos a megfelelő órában, inspirálódhatsz a blogunkból, ahol készítettünk egy néhány tipp az óra kiválasztásához. Akár a belső térbe keres órát, akár ajándékba választotta - a JVD órákra mindig számíthat!

Paraméterek

Márkák: JVD
Szín: szürke
Ügy: műanyag
Rádiójelek vétele: IGEN
Különleges jellemzők: különlegességek nélkül
Alak: kerek
Óra típusa: óra a konyhába, óra a nappaliba
A gép típusa: kvarc (elemes)
Idő kijelző: analóg
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Egy hét.

Ápolási útmutató

Rádióvezérelt órák

A rádiójelzéssel ellátott óra előnye, hogy másodpercre pontosan mutatja az időt anélkül, hogy bármilyen módon állítania kellene. A Cseh Köztársaságban az óra a DCF77 jelet Németországból (Frankfurt közelében) fogadja. A rádiójel-vevővel ellátott óra nemcsak a pontos időt mutatja meg, hanem a nyári időszámításról a normál időre is átáll, és fordítva. Felhasználóként nem kell aggódnia semmi miatt.

Külföldi jelfogadás: Ha külföldre utazik, és többfrekvenciás rádiójel-vevővel ellátott órája van (a legtöbb óra rendelkezik ilyennel), akkor nem kell aggódnia a pontos idő miatt. Az óra automatikusan dekódolja a megfelelő jelet, és beállítja a pontos helyi időt. A német adón kívül van még egy Nagy-Britanniában, Amerikában és kettő Japánban.

Jelzési tartományon kívül:Ha az órával a jelzési tartományon kívülre kerül, nem kell aggódnia amiatt, hogy az óra nem mutatja az időt. Az óra úgy kezd el működni, mint bármely más kvarcóra.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a JVD márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)