(Elkelt) Üveg, dizájn óra JVD HT098.1

(Elkelt) Üveg, dizájn óra JVD HT098.1

4.0 (0 Összesített értékelés)

Az idő múlik, mint a víz... ne hagyd, hogy ellenőrizetlenül folyjon, és mindig tartsd kordában! A JVD kollekció üvegórájára otthon és az irodában is számíthat. Az átlátszó üveg aranyszínű, fémes középponttal és merész, aranyszínű számokkal kombinálva nem csak a design szerelmeseinek fog örömet okozni .. többet

Üveg, dizájn óra JVD HT098.1

Az idő múlik, mint a víz... ne hagyd, hogy ellenőrizetlenül folyjon, és mindig tartsd kordában! A JVD kollekció üvegórájára otthon és az irodában is számíthat. Az átlátszó üveg aranyszínű, fémes középponttal és merész, aranyszínű számokkal kombinálva nem csak a design szerelmeseinek fog örömet okozni. Az összetéveszthetetlen fekete mutatók segítségével az idő távolról is tökéletesen olvasható. A JVD óra kiváló minőségű, elemmel működő kvarcművel van felszerelve, amely garantálja az óra pontos működését. A 350 mm átmérőjű kerek óra képzeletbeli "hab a tortán" lesz az Ön falán.

a JVD (Jasněna Vláhová Design) a cseh design, a minőségi anyagok és a precíz kivitelezés kombinációja. Ez a családi vállalkozás 1994 óta kínál modern és klasszikus formatervezésű fali- és asztali órákat otthonába vagy irodájába.

  • design óra JVD
  • arab számokkal megjelenített idő
  • kvarcmű
  • szín: arany
  • anyag: üveg, fém
  • méret: 350 x 25 mm

TIPP: Nem biztos benne, hogyan válassza ki a megfelelő faliórát otthona, irodája vagy szerettei számára? Blogunkon összegyűjtöttünk néhány tippet, melyek segíteni fognak a választásban.

Paraméterek

Márkák: JVD
Szín: arany
Ügy: üveg
Rádiójelek vétele: NEM
Különleges jellemzők: különlegességek nélkül
Alak: kerek
Óra típusa: design óra, óra a konyhába, óra a nappaliba
A gép típusa: kvarc (elemes)
Idő kijelző: analóg
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)