(Elkelt) Fali ingaóra JVD N27004/68

(Elkelt) Fali ingaóra JVD N27004/68

4.0 (0 Összesített értékelés)

A modern JVD ingaóra lakkozott fából készült, jellegzetes, tejüvegből készült számlappal.Az óra kvarc (elemes) óraművel van felszerelve, és az időt tizenkét jellegzetes arab számmal mutatja, így az idő még távolról is könnyen leolvasható .. többet

Fali ingaóra JVD N27004/68

A modern JVD ingaóra lakkozott fából készült, jellegzetes, tejüvegből készült számlappal.Az óra kvarc (elemes) óraművel van felszerelve, és az időt tizenkét jellegzetes arab számmal mutatja, így az idő még távolról is könnyen leolvasható. A dizájnórák ideális otthoni kiegészítők, és sok üzleti partner figyelmét is felkeltik az irodában.

JVD (Jasněna Vláhová Design) - ez az óra az egyedi cseh formatervezést, a minőségi anyagokat és a precíz kivitelezést ötvözi. Ez a családi vállalkozás 1994 óta kínál modern és klasszikus formatervezésű fali- és asztali órákat otthonába vagy irodájába.

  • JVD ingaóra
  • arab számokkal megjelenített idő
  • kvarcmű
  • ingaóra
  • felhasznált anyagok: fa, üveg
  • mérete: 650 x 215 x 65 mm

TIPP: Ha nem vagy biztos a megfelelő fali- vagy asztali óra kiválasztásában, inspirálódhatsz blogunkból, ahol összegyűjtöttünk néhány tippet az óra kiválasztásához. Akár a lakberendezéshez, akár ajándékba keres órát, biztos lehet benne, hogy az ingaóra ideális ajándék mind a férfiak, mind a nők számára.

Paraméterek

Márkák: JVD
Szín: barna
Ügy: üveg, fa
Rádiójelek vétele: NEM
Különleges jellemzők: különlegességek nélkül
Alak: négyzet
Óra típusa: óra a nappaliba, ingaóra
A gép típusa: kvarc (elemes)
Idő kijelző: analóg
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)