(Elkelt) fali ingaóra JVD NS15021/41

(Elkelt) fali ingaóra JVD NS15021/41

4.0 (0 Összesített értékelés)

A JVD ovális óra egyik fele barna fából, a másik fele pedig ezüstszínű műanyagból készült. A dizájnos órát egy jellegzetes ezüst számlap és egy funkcionális inga uralja .. többet

fali ingaóra JVD NS15021/41

A JVD ovális óra egyik fele barna fából, a másik fele pedig ezüstszínű műanyagból készült. A dizájnos órát egy jellegzetes ezüst számlap és egy funkcionális inga uralja. Az időt arab számokkal ellátott indexek jelzik, és a jellegzetes mutatókkal kombinálva még nagyobb távolságból is nagyon jól leolvasható az idő. Az ingaóra kvarc (elemes) óraművel működik, és ideális otthoni kiegészítője a nappalinak. Az irodában biztosan sok üzleti partner figyelmét vonzzák majd.

JVD (Jasněná Vláhová Design) - ezek az órák az egyedi cseh formatervezés, a minőségi anyagok és a precíz kivitelezés tökéletes kombinációi. Ez a családi vállalkozás 1994 óta hoz modern és klasszikus dizájnnal rendelkező fali- és asztali órákat az Ön otthonába és irodájába.

  • JVD ingaóra
  • az időt indexek és arab számok jelzik
  • kvarcmű
  • ingaóra
  • felhasznált anyagok: fa, műanyag
  • méret: 580 x 220 x 75 mm

TIPP : ha nem vagy biztos a megfelelő órák kiválasztásában, inspirálódhatsz a blogunkon, ahol készítettünk egy néhány tipp számodra arról, hogyan válasszuk ki az órákat . Akár a belső térbe, akár ajándékba keres órát, biztos lehet benne, hogy az ingaóra ideális ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt.

Paraméterek

Márkák: JVD
Szín: barna, ezüst
Ügy: fa, műanyag
Rádiójelek vétele: NEM
Különleges jellemzők: különlegességek nélkül
Alak: ovális
Óra típusa: óra a nappaliba, ingaóra
A gép típusa: kvarc (elemes)
Idő kijelző: analóg
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g

Ettől a márkától

Még több a JVD márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)