Gyermekórák JVD J7099.1

Gyermekórák JVD J7099.1

4.0 (0 Összesített értékelés)

Gyermekóra népszerű felnőtt megjelenéssel, elemes Miyota óraművel. A tok nikkelmentes ötvözetből készült, és az időt a fehér számlapon tizenkét piros arab számjegy mutatja .. többet

Hlérhetőség: Raktáron

13 250 Ft

Gyermekórák JVD J7099.1

Gyermekóra népszerű felnőtt megjelenéssel, elemes Miyota óraművel. A tok nikkelmentes ötvözetből készült, és az időt a fehér számlapon tizenkét piros arab számjegy mutatja. Az óra JVD másodpercmutatóval rendelkezik, a számlapot pedig edzett ásványi kristály borítja . A fiúk és lányok számára egyaránt népszerű óra fekete poliuretán szíjjal rendelkezik, fehér varrással, és 50M vízállóságának köszönhetően nyugodtan úszhatsz vagy zuhanyozhatsz vele. Az óra eredeti dobozával, jótállási kártyával és használati utasítással érkezik.

Agyerekek nézik a JVD basic
- analóg idő kijelző
- akkumulátoros tápegység
- vízzáróság 50 M
- kör alakú tok
- nikkelmentes ötvözetből készült tok
- fekete poliuretán szíj
- fehér számlap
- tárcsa arab számokkal
- ásványi üveg
- tok mérete: 30,7 x 35 mm

Paraméterek

Márkák: JVD
Számlap színe: fényes
Tárcsázás típusa: analóg, arab számokkal
Hajtómű: kvarc (elemes)
A ház anyaga: nemesfém
Üveg: ásványi
Úti cél: Gyerekeknek
Vízszigetelés: 50 M (5 BAR)
Pánt: műanyag
Dátum: NEM
Rádiójelek vétele: NEM
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Raktáron

Ápolási útmutató

Vízzáróság 50 M (5 BAR)

50 M / 5 BAR:ez a jelzett óra használható zuhanyozáshoz, fürdéshez vagy felszíni úszáshoz. Az 50 M vízállóságú órák nem alkalmasak vízbe ugráshoz. Ugyanakkor ez az óra nem ajánlott mindennapos úszáshoz.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A szerkezet típusa: kvarc (elemmel működő)

Kvarcmű:az ilyen típusú órák áramforrása az úgynevezett gombelem, amely akár több évig (legalább kb. 1 évig) is eltarthat. Az akkumulátorból származó energiát egy kvarcoszcillátor alakítja át elektromos rezgéssé. A magas rezgési frekvenciának (32 kHz) köszönhetően a kvarcórák nagyon pontosak, az eltérés évente körülbelül egy perc.

Kérjük, vegye figyelembe:ha az akkumulátor élettartamát az órán feltüntetik, az mindig tájékoztató jellegű. Az akkumulátor tényleges élettartama függ az óra használatától, és különösen a kiegészítő funkciók, például a stopper, világítás stb. használatának gyakoriságától.

Üveg típusa: ásványi

Ez egy kvarckeverékkel kevert üveg, amelyet szilikátüvegnek neveznek. Ez az üvegtípus karcállóbb, és a Mohs-féle keménységi skálán a 6-os értékkel rendelkezik. Az ásványi üveg felületi edzett, de normál használat (kopás) során mégis megkarcolódhat. Az ásványi üveg nagyjából minden hagyományos órán alapfelszereltség.

Homorú ásványi üveg:ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ásványi üveg, azzal a különbséggel, hogy a homorú üveg enyhén domború. Ez azonban sokkal nagyobb karcérzékenységet jelent. Emiatt a homorú ásványi kristályok csak a társadalmi óramodellekben találhatók.

Gömbölyű ásványi üveg:ez is ugyanolyan keménységű, mint az előző kettő. A különbség az, hogy ez a fajta üveg domború, lencse alakú, ami megkönnyíti a számlapon lévő adatok (idő, dátum, hét napja stb.) leolvasását.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a JVD márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)