(Elkelt) Acél jegygyűrűk SRZ1700

(Elkelt) Acél jegygyűrűk SRZ1700

4.0 (0 Összesített értékelés)

A jegygyűrűk 316L sebészeti acélból készülnek. A középpont matt, az élek erősen csiszoltak és a falvastagság 1,6 mm. Mind a férfi, mind a női gyűrűk 7 mm szélesek .. többet

Acél jegygyűrűk SRZ1700

A jegygyűrűk 316L sebészeti acélból készülnek. A középpont matt, az élek erősen csiszoltak és a falvastagság 1,6 mm. Mind a férfi, mind a női gyűrűk 7 mm szélesek. A jegygyűrűk gyártási ideje a megrendeléstől az Ön részére történő szállításig körülbelül 20 munkanap.

Szeretné megőrizni ennek a különleges napnak az emlékét? Vésesse be a dátumot, nevet, monogramot, idézetet. Vagy akár egy egész mondatot. A képzeletnek nincsenek határai, a gyűrű belső és külső falára 8 különböző betűtípussal lehet gravírozni.

Tipp: nem biztos a jegygyűrűk méretében? Van néhány tippünk a helyes választáshoz. Ha ismeri a gyűrű méretét, de bizonytalan az anyagot, a szélességet vagy a designt illetően, inspirálódhat a jegygyűrűk kiválasztására vonatkozó útmutatónkból.

Szeretne cirkóniát, gyémántot vagy gyűrűt kövek nélkül? Mindez lehetséges. Írja le kívánságait és módosításait a rendelési jegyzetben. Különleges kérése van? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk... szívesen segítünk Önnek.

Acél jegygyűrűk
- 316L sebészeti acél
- felület fényes/matt kombinációban
- falvastagság 1,6 mm
- férfi gyűrű szélessége 7 mm
- női gyűrű szélessége 7 mm
- a gyűrűk bármilyen méretben szállíthatók
- gyártási idő kb. 20 munkanap

Paraméterek

Márkák:
Kő típusa: kő nélkül
Egyedi gyűrűbeállítások: IGEN
Anyag: sebészeti acél
Felületkezelés: fényes
Súly 2.00 g

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)