(Elkelt) Gyermekek karórák JVD J7120.1

(Elkelt) Gyermekek karórák JVD J7120.1

4.0 (0 Összesített értékelés)

Ez a "húzós"gyermekóra ideális a kis iskolás lányok számára, és Miyota elemesóraművel működik. Az óra tokja nikkelmentes ötvözetből készült, és a fehér számlapon az időt tizenkét arab számjegy, valamint óra- és percmutatók jelzik krétával .. többet

Gyermekek karórák JVD J7120.1

Ez a "húzós"gyermekóra ideális a kis iskolás lányok számára, és Miyota elemesóraművel működik. Az óra tokja nikkelmentes ötvözetből készült, és a fehér számlapon az időt tizenkét arab számjegy, valamint óra- és percmutatók jelzik krétával. A számlapot edzett ásványi üveg borítja. A rózsaszín szíjjal és 50 M vízállósággal rendelkező lányóra biztonságosan fürödhet vagy zuhanyozhat. Az óra az eredeti dobozával, a jótállási kártyával és az utasításokkal együtt érkezik.

Agyerekek nézik a JVD basic
- analóg idő kijelző
- akkumulátoros tápegység
- 50 m-ig vízálló
- kör alakú tok
- nikkelmentes ötvözetből készült tok
- rózsaszín pánt
- fehér számlap
- tárcsa arab számokkal
- ásványi üveg
- tok mérete: 26 x 28 mm

Paraméterek

Márkák: JVD
Számlap színe: fényes
Tárcsázás típusa: analóg, arab számokkal
Hajtómű: kvarc (elemes)
A ház anyaga: nemesfém
Üveg: ásványi
Úti cél: Gyerekeknek
Vízszigetelés: 50 M (5 BAR)
Pánt: műanyag
Dátum: NEM
Rádiójelek vétele: NEM
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g

Ápolási útmutató

Vízzáróság 50 M (5 BAR)

50 M / 5 BAR:ez a jelzett óra használható zuhanyozáshoz, fürdéshez vagy felszíni úszáshoz. Az 50 M vízállóságú órák nem alkalmasak vízbe ugráshoz. Ugyanakkor ez az óra nem ajánlott mindennapos úszáshoz.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A szerkezet típusa: kvarc (elemmel működő)

Kvarcmű:az ilyen típusú órák áramforrása az úgynevezett gombelem, amely akár több évig (legalább kb. 1 évig) is eltarthat. Az akkumulátorból származó energiát egy kvarcoszcillátor alakítja át elektromos rezgéssé. A magas rezgési frekvenciának (32 kHz) köszönhetően a kvarcórák nagyon pontosak, az eltérés évente körülbelül egy perc.

Kérjük, vegye figyelembe:ha az akkumulátor élettartamát az órán feltüntetik, az mindig tájékoztató jellegű. Az akkumulátor tényleges élettartama függ az óra használatától, és különösen a kiegészítő funkciók, például a stopper, világítás stb. használatának gyakoriságától.

Üveg típusa: ásványi

Ez egy kvarckeverékkel kevert üveg, amelyet szilikátüvegnek neveznek. Ez az üvegtípus karcállóbb, és a Mohs-féle keménységi skálán a 6-os értékkel rendelkezik. Az ásványi üveg felületi edzett, de normál használat (kopás) során mégis megkarcolódhat. Az ásványi üveg nagyjából minden hagyományos órán alapfelszereltség.

Homorú ásványi üveg:ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ásványi üveg, azzal a különbséggel, hogy a homorú üveg enyhén domború. Ez azonban sokkal nagyobb karcérzékenységet jelent. Emiatt a homorú ásványi kristályok csak a társadalmi óramodellekben találhatók.

Gömbölyű ásványi üveg:ez is ugyanolyan keménységű, mint az előző kettő. A különbség az, hogy ez a fajta üveg domború, lencse alakú, ami megkönnyíti a számlapon lévő adatok (idő, dátum, hét napja stb.) leolvasását.

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)