(Elkelt) Acél jegygyűrűk SRZ0480

(Elkelt) Acél jegygyűrűk SRZ0480

4.0 (0 Összesített értékelés)

A jegygyűrűk sebészeti acélból készülnek, amelyet finom barázdák díszítenek. A gyűrű falvastagsága 1,6 mm, a férfi gyűrű szélessége 6 mm, a női gyűrű szélessége 4 mm .. többet

Acél jegygyűrűk SRZ0480

A jegygyűrűk sebészeti acélból készülnek, amelyet finom barázdák díszítenek. A gyűrű falvastagsága 1,6 mm, a férfi gyűrű szélessége 6 mm, a női gyűrű szélessége 4 mm. Ezeknek a jegygyűrűknek a gyártási ideje a megrendeléstől az Ön részére történő szállításig körülbelül 20 munkanap.

Szeretné megőrizni ennek a különleges napnak az emlékét? Vésesse be a dátumot, nevet, monogramot, idézetet. Vagy akár egy egész mondatot. A képzeletnek nincsenek határai, a gyűrű belső és külső falára 8 különböző betűtípussal lehet gravírozni.

Tipp: nem biztos a jegygyűrűk méretében? Van néhány tippünk a helyes választáshoz. Ha ismeri a gyűrű méretét, de bizonytalan az anyagot, a szélességet vagy a designt illetően, inspirálódhat a jegygyűrűk kiválasztására vonatkozó útmutatónkból.

Szeretne cirkóniát, gyémántot vagy gyűrűt kövek nélkül? Mindez lehetséges. Írja le kívánságait és módosításait a rendelési jegyzetben. Különleges kérése van? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk... szívesen segítünk Önnek.

Acél jegygyűrűk
- magasan polírozott felület
- falvastagság 1,6 mm
- férfi gyűrű szélessége 6 mm
- női gyűrű szélessége 4 mm
- a gyűrűk bármilyen méretben szállíthatók
- gyártási idő kb. 20 munkanap

Paraméterek

Márkák:
Kő típusa: kő nélkül
Egyedi gyűrűbeállítások: IGEN
Anyag: sebészeti acél
Felületkezelés: fényes
Súly 2.00 g

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)