Golyóstoll val vel USB Preciosa 0973 57 piros

Golyóstoll val vel USB Preciosa 0973 57 piros

4.0 (0 Összesített értékelés)

Ma már nem tudunk toll nélkül élni, és ugyanez a helyzet a pendrive-okkal is. Kicsi, kompakt és sok fontos adatot képes tárolni. Sajnos a vaku nagyon szeret vándorolni, például egy táskában, és a "méretének" köszönhetően nehéz megtalálni .. többet

Hlérhetőség: Egy hét.

6 880 Ft

Golyóstoll val vel USB Preciosa 0973 57 piros

Ma már nem tudunk toll nélkül élni, és ugyanez a helyzet a pendrive-okkal is. Kicsi, kompakt és sok fontos adatot képes tárolni. Sajnos a vaku nagyon szeret vándorolni, például egy táskában, és a "méretének" köszönhetően nehéz megtalálni.

Preciosa eredeti megoldással állt elő. Egy 8 GB-os USB flash meghajtó egy piros , acélhegyű golyóstollban van tárolva. Ennek a kombinációnak köszönhetően nemcsak egy divatos toll lesz kéznél, hanem fontos dokumentumok, kedvenc zenéi vagy szerettei fotói is.

A Preciosa műhely multifunkciós tollának végén egy tollal ellátott toll található. Minden érintőképernyős eszközt vezérelhet vele.

TIPP : Találkozóra készül, rendhagyó ajándékot keres, vagy egyszerűen csak szereti, ha stílusos kiegészítők veszik körül? Bárhová is megy, az USB-meghajtóval és elegáns kialakítással ellátott toll nem fog csalódást okozni.

Méretek: 137 x 18 mm

Paraméterek

Márkák: Preciosa
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Egy hét.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre