Férfi karóra PRIM Army W01C.10063.C

Férfi karóra PRIM Army W01C.10063.C

4.0 (0 Összesített értékelés)

.. többet

Hlérhetőség: 3 nap

138 610 Ft

Férfi karóra PRIM Army W01C.10063.C

Férfi órák PRIM
- analóg idő kijelző
- mechanikus meghajtás automatikus tekercseléssel
- 50 m-ig vízálló
- kör alakú tok
- acél ház (IPB kezelt)
- acél heveder (IPB-kezelt)
- dupla csat (csokornyakkendő)
- rózsaszín számlap
- tárcsa arab számokkal
- ásványi üveg
- dupla dátum
- hónap mutató
- nappali/éjszakai fázisjelző
- ház mérete: 44 x 13 mm
- súly: 187 g

Paraméterek

Márkák: Prim
Számlap színe: fényes
Tárcsázás típusa: analóg, arab számokkal
Funkciók: 24 órás tárcsázás
Hajtómű: automata mozgás
A ház anyaga: acél
Pánt: acél
Üveg: ásványi
Úti cél: Férfiaknak
Vízszigetelés: 50 M (5 BAR)
Dátum: IGEN
Rádiójelek vétele: NEM
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: 3 nap

Ápolási útmutató

Vízzáróság 50 M (5 BAR)

50 M / 5 BAR:ez a jelzett óra használható zuhanyozáshoz, fürdéshez vagy felszíni úszáshoz. Az 50 M vízállóságú órák nem alkalmasak vízbe ugráshoz. Ugyanakkor ez az óra nem ajánlott mindennapos úszáshoz.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A gép típusa: automatikus tekercselés

Azönfelhúzós órák:rövidítve automaták, olyan órák, amelyek mechanikus szerkezetűek, amelyet egy önfelhúzós szerkezet egészít ki. Ennek a mechanizmusnak köszönhetően az órát nem kell kézzel (a korona segítségével) felhúzni, hanem elég, ha csak a kezén viseli, amelyet például séta, irodai munka stb. közben mozgat.

A gépek működése:a gépet egy rugó hajtja, amely fokozatosan kitekeredik. A rugót az óra normál viselése során a mutató mozgása tekeri. A mindennapos viselés az automata óráknál létrehozza a "járástartalékot", azaz azt az időt, amely alatt az óra akkor is működik (fut), amikor Ön nem viseli, és így nincs automatikus felhúzás. Normál órák esetében ez az idő körülbelül két nap. A jobb minőségű modellek esetében a futási idő különbözete körülbelül 2 hét lehet.

TIPP:ha véletlenül sokáig nem tartja a kezén az órát, és az megáll, felhúzhatja mechanikusan a koronával, vagy csak finoman "megrázza" a kezében néhányszor, hogy szétváljon, állítsa be az időt, tegye a kezére, és az óra újra felhúzza, amikor megmozdítja a kezét.

Üveg típusa: ásványi

Ez egy kvarckeverékkel kevert üveg, amelyet szilikátüvegnek neveznek. Ez az üvegtípus karcállóbb, és a Mohs-féle keménységi skálán a 6-os értékkel rendelkezik. Az ásványi üveg felületi edzett, de normál használat (kopás) során mégis megkarcolódhat. Az ásványi üveg nagyjából minden hagyományos órán alapfelszereltség.

Homorú ásványi üveg:ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ásványi üveg, azzal a különbséggel, hogy a homorú üveg enyhén domború. Ez azonban sokkal nagyobb karcérzékenységet jelent. Emiatt a homorú ásványi kristályok csak a társadalmi óramodellekben találhatók.

Gömbölyű ásványi üveg:ez is ugyanolyan keménységű, mint az előző kettő. A különbség az, hogy ez a fajta üveg domború, lencse alakú, ami megkönnyíti a számlapon lévő adatok (idő, dátum, hét napja stb.) leolvasását.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre