(Elkelt) Férfi karóra PRIM Time Zone W01C.10064.C

(Elkelt) Férfi karóra PRIM Time Zone W01C.10064.C

4.0 (0 Összesített értékelés)

.. többet

Férfi karóra PRIM Time Zone W01C.10064.C

Férfi órák PRIM
- analóg idő kijelző
- automata szerkezet (kézi mozgatással felhúzható)
- vízálló 100 M
- kör alakú tok
- acél ház (IPGR kezelt)
- acél pánt (IPGR technológiával kezelve)
- dupla zárral ellátott kapocs
- rózsaszín számlap
- tárcsa arab számokkal
- ásványi üveg
- dupla dátum
- futótartalék-kijelző

  • világidő

- tok mérete: 47 x 13 mm
- súly: 208 g

Paraméterek

Márkák: Prim
Számlap színe: fényes
Tárcsázás típusa: analóg, arab számokkal
Funkciók: világ órák
Hajtómű: automata mozgás
A ház anyaga: acél, aranyozott
Pánt: acél, aranyozott
Üveg: ásványi
Úti cél: Férfiaknak
Vízszigetelés: 100 M (10 BAR)
Dátum: IGEN
Rádiójelek vétele: NEM
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g

Ápolási útmutató

Vízálló 100 M (10 BAR)

100 M / 10 BAR:az ezzel a jelöléssel ellátott órát félelem nélkül beviheti a medencébe úszni, és oxigénkészülék nélküli rekreációs búvárkodáshoz vagy búvárkodáshoz is használhatja.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A gép típusa: automatikus tekercselés

Azönfelhúzós órák:rövidítve automaták, olyan órák, amelyek mechanikus szerkezetűek, amelyet egy önfelhúzós szerkezet egészít ki. Ennek a mechanizmusnak köszönhetően az órát nem kell kézzel (a korona segítségével) felhúzni, hanem elég, ha csak a kezén viseli, amelyet például séta, irodai munka stb. közben mozgat.

A gépek működése:a gépet egy rugó hajtja, amely fokozatosan kitekeredik. A rugót az óra normál viselése során a mutató mozgása tekeri. A mindennapos viselés az automata óráknál létrehozza a "járástartalékot", azaz azt az időt, amely alatt az óra akkor is működik (fut), amikor Ön nem viseli, és így nincs automatikus felhúzás. Normál órák esetében ez az idő körülbelül két nap. A jobb minőségű modellek esetében a futási idő különbözete körülbelül 2 hét lehet.

TIPP:ha véletlenül sokáig nem tartja a kezén az órát, és az megáll, felhúzhatja mechanikusan a koronával, vagy csak finoman "megrázza" a kezében néhányszor, hogy szétváljon, állítsa be az időt, tegye a kezére, és az óra újra felhúzza, amikor megmozdítja a kezét.

Üveg típusa: ásványi

Ez egy kvarckeverékkel kevert üveg, amelyet szilikátüvegnek neveznek. Ez az üvegtípus karcállóbb, és a Mohs-féle keménységi skálán a 6-os értékkel rendelkezik. Az ásványi üveg felületi edzett, de normál használat (kopás) során mégis megkarcolódhat. Az ásványi üveg nagyjából minden hagyományos órán alapfelszereltség.

Homorú ásványi üveg:ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ásványi üveg, azzal a különbséggel, hogy a homorú üveg enyhén domború. Ez azonban sokkal nagyobb karcérzékenységet jelent. Emiatt a homorú ásványi kristályok csak a társadalmi óramodellekben találhatók.

Gömbölyű ásványi üveg:ez is ugyanolyan keménységű, mint az előző kettő. A különbség az, hogy ez a fajta üveg domború, lencse alakú, ami megkönnyíti a számlapon lévő adatok (idő, dátum, hét napja stb.) leolvasását.

Ettől a márkától

Még több a Prim márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)