(Elkelt) Acél jegygyűrűk Charles és Diana KRN004

(Elkelt) Acél jegygyűrűk Charles és Diana KRN004

4.0 (0 Összesített értékelés)

A jegygyűrűk 316L sebészeti acélból készülnek, magas fényű és finom vágású kivitelben. A két felületet egy finom horony választja el egymástól. A női gyűrű 4 darab cirkóniával van kirakva, amelyek a gyűrű teljes hosszában helyezkednek el .. többet

Acél jegygyűrűk Charles és Diana KRN004

A jegygyűrűk 316L sebészeti acélból készülnek, magas fényű és finom vágású kivitelben. A két felületet egy finom horony választja el egymástól. A női gyűrű 4 darab cirkóniával van kirakva, amelyek a gyűrű teljes hosszában helyezkednek el. A jegygyűrűk 6 mm szélesek, belső faluk bombázott, azaz lekerekített, és a jegygyűrűk mindennapi viselése nagyon kényelmes.

Szeretné megőrizni ennek a különleges napnak az emlékét? Vésesse be a dátumot, nevet, monogramot, szimbólumot, idézetet. Vagy akár egy egész mondatot. A képzeletnek nincsenek határai, és a gyűrű belső falára 5 különböző betűtípust lehet gravírozni. Kérjük, hogy a kiválasztott szöveget a megrendelésben szereplő megjegyzéshez adja hozzá.

Tipp: nem biztos a jegygyűrűk méretében? Van néhány tippünk a helyes választáshoz. Ha ismeri a gyűrű méretét, de bizonytalan az anyagot, a szélességet vagy a designt illetően, inspirálódhat a jegygyűrűk kiválasztására vonatkozó útmutatónkból.

Acél jegygyűrűk
- fényes/matt kivitel kombinálása
- férfi gyűrű szélessége 6 mm
- női gyűrű szélessége 6 mm
- női gyűrű szett 4 cirkónium köbméterrel

Paraméterek

Márkák: 7 Angelic Eyes
Kő típusa: cirkon
Anyag: sebészeti acél
Felületkezelés: fényes/matt kombináció
Gyűrű mérete: 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
Egyedi gyűrűbeállítások: NEM
Súly 2.00 g

Ettől a márkától

Még több a 7 Angelic Eyes márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)