Ékszerdoboz Juvelo SP-577/A7 piros

Ékszerdoboz Juvelo SP-577/A7 piros

4.0 (0 Összesített értékelés)

A modern kialakítású ékszerdoboz felületét vörös műbőr borítja. Ezüstszínű fém nyílással van ellátva, amely kulccsal zárható. Az ékszerdoboz egy sokkal kisebb utazó ékszerdobozt tartalmaz .. többet

Hlérhetőség: Egy hét.

38 860 Ft

Ékszerdoboz Juvelo SP-577/A7 piros

A modern kialakítású ékszerdoboz felületét vörös műbőr borítja. Ezüstszínű fém nyílással van ellátva, amely kulccsal zárható. Az ékszerdoboz egy sokkal kisebb utazó ékszerdobozt tartalmaz. Így mindig kéznél lesznek kedvenc ékszerei, még utazás közben is.

Az ékszerdoboz belseje precízen kidolgozott, és krémszínű bársonyszövet borítja, amely megvédi ékszereit a sérülésektől. A 25 x 17 x 14,2 cm méretű ékszerdoboz három szintre osztott, jól strukturált tárolóhelyet és egy automatikusan kihúzható alsó fiókot kínál. Az ékszerdoboz fedelére egy tükör került.

TIPP: az automatikus alsó fióknak köszönhetően, amely az ékszerdoboz fedelével egyidejűleg nyílik, egy pillantással láthatja az összes ékszert és értéktárgyat. Az ékszerdoboz elegendő helyet kínál az összes ékszer, például gyűrűk, fülbevalók, láncok, medálok, órák tárolására, és nagyon átlátható.

Ajánlás: egészítse ki a kiválasztott ékszerdobozát egy csillogó, Swarovski elements kristályokkal díszített ékszerrel. Ha megfelelően elrendezi a megvásárolt ékszerdobozban, biztos lehet benne, hogy minden nő vagy lány örülni fog ennek az ajándéknak.

Juvelo ékszerdoboz
- alak: téglalap
- felület: műbőr
- szín: piros
- utazó ékszerdoboz mellékelve
- méret: 25 x 17 x 14,2 cm

Paraméterek

Márkák: JK Box
Szín: piros
Úti cél: nők számára
Ékszerdoboz alakja: téglalap alakú
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Egy hét.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre