Ékszerdoboz Juvelo SP-577/A25 fekete

Ékszerdoboz Juvelo SP-577/A25 fekete

4.0 (0 Összesített értékelés)

A modern kialakítású ékszerdoboz felülete fekete műbőrrel borított. Ezüstszínű fém nyílással van ellátva, amely kulccsal zárható. Az ékszerdoboz egy sokkal kisebb utazó ékszerdobozt tartalmaz .. többet

Hlérhetőség: Egy hét.

46 630 Ft

Ékszerdoboz Juvelo SP-577/A25 fekete

A modern kialakítású ékszerdoboz felülete fekete műbőrrel borított. Ezüstszínű fém nyílással van ellátva, amely kulccsal zárható. Az ékszerdoboz egy sokkal kisebb utazó ékszerdobozt tartalmaz. Mindig kéznél lesz kedvenc ékszere.

Az ékszerdoboz belseje precízen kidolgozott, és szürke bársonyszövettel borított, amely megvédi ékszereit a sérülésektől. A 25 x 17 x 14,2 cm méretű ékszerdoboz három szintre osztott, jól strukturált tárolóhelyet és egy automatikusan kihúzható alsó fiókot kínál. Az ékszerdoboz fedelére egy tükör került.

TIPP: az automatikus alsó fióknak köszönhetően, amely az ékszerdoboz fedelével egyidejűleg nyílik, egy pillantással láthatja az összes ékszert és értéktárgyat. Az ékszerdoboz elegendő helyet kínál az összes ékszer, például gyűrűk, fülbevalók, láncok, medálok, órák tárolására, és nagyon átlátható.

Ajánlás: egészítse ki a kiválasztott ékszerdobozát egy csillogó, Swarovski elements kristályokkal díszített ékszerrel. Ha megfelelően elrendezi a megvásárolt ékszerdobozban, biztos lehet benne, hogy minden nő vagy lány örülni fog ennek az ajándéknak.

Juvelo ékszerdoboz
- alak: téglalap
- felület: műbőr
- szín: fekete
- utazó ékszerdoboz mellékelve
- méret: 25 x 17 x 14,2 cm

Paraméterek

Márkák: JK Box
Szín: fekete
Úti cél: nők számára
Ékszerdoboz alakja: téglalap alakú
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Egy hét.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a JK Box márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)