Ékszerdoboz Juvelo SP-941/A25 fekete

Ékszerdoboz Juvelo SP-941/A25 fekete

4.0 (0 Összesített értékelés)

A modern kialakítású ékszerdoboz felülete fekete műbőrrel borított. Ezüstszínű fém nyílással van ellátva, amely az ékszerdobozban található kulccsal zárható. Az ékszerdoboz belseje precízen kidolgozott, és szürke bársonyszövettel borított, amely megvédi ékszereit a sérülésektől .. többet

Hlérhetőség: Egy hét.

36 630 Ft

Ékszerdoboz Juvelo SP-941/A25 fekete

A modern kialakítású ékszerdoboz felülete fekete műbőrrel borított. Ezüstszínű fém nyílással van ellátva, amely az ékszerdobozban található kulccsal zárható.

Az ékszerdoboz belseje precízen kidolgozott, és szürke bársonyszövettel borított, amely megvédi ékszereit a sérülésektől. A 26 x 26 x 85 cm méretű ékszerdoboz jól strukturált tárolóhelyet kínál. Az ékszerdoboz elülső része négy rekeszre van osztva, amelyek az órák tárolására szolgálnak. A hátsó részen egy kihúzható lemez található, különböző méretű rekeszekkel az ékszereknek és a gyűrűknek. Az ékszerdoboz fedelén egy tükör és négy kampó található a láncok felakasztásához.

Ajánlás: egészítse ki a kiválasztott ékszerdobozát egy csillogó, Swarovski elements kristályokkal díszített ékszerrel. Ha megfelelően elrendezi a megvásárolt ékszerdobozban, biztos lehet benne, hogy minden nő vagy lány örülni fog ennek az ajándéknak.

Juvelo ékszerdoboz
- alak: négyzet
- felület: műbőr
- szín: fekete
- méret: 26 x 26 x 85 cm

Paraméterek

Márkák: JK Box
Szín: fekete
Úti cél: nők számára
Ékszerdoboz alakja: Négyzet
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Egy hét.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a JK Box márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)