Ékszerdoboz Juvelo SP-902/A7 piros

Ékszerdoboz Juvelo SP-902/A7 piros

4.0 (0 Összesített értékelés)

A modern kialakítású ékszerdoboz felületét vörös műbőr borítja. Ezüstszínű fém nyílással van ellátva, amely az ékszerdobozban található kulccsal zárható. Az ékszerdoboz belseje precízen kidolgozott, és krémszínű bársonyszövet borítja, amely megvédi ékszereit a sérülésektől .. többet

Hlérhetőség: Egy hét.

33 300 Ft

Ékszerdoboz Juvelo SP-902/A7 piros

A modern kialakítású ékszerdoboz felületét vörös műbőr borítja. Ezüstszínű fém nyílással van ellátva, amely az ékszerdobozban található kulccsal zárható.

Az ékszerdoboz belseje precízen kidolgozott, és krémszínű bársonyszövet borítja, amely megvédi ékszereit a sérülésektől. A 24 x 16 x 20 cm méretű ékszerdoboz áttekinthetően strukturált tárolóhelyet kínál, három szintre osztva, automatikusan kihúzható alsó fiókkal. Az ékszerdoboz fedelén egy ovális tükör található.

TIPP: az automatikus alsó fióknak köszönhetően, amely az ékszerdoboz fedelével egyidejűleg nyílik, egy pillantással láthatja az összes ékszert és értéktárgyat. Az ékszerdoboz elegendő helyet kínál az összes ékszer, például gyűrűk, fülbevalók, láncok, medálok, órák tárolására, és nagyon átlátható.

Ajánlás: egészítse ki a kiválasztott ékszerdobozát egy csillogó, Swarovski elements kristályokkal díszített ékszerrel. Ha megfelelően elrendezi a megvásárolt ékszerdobozban, biztos lehet benne, hogy minden nő vagy lány örülni fog ennek az ajándéknak.

Juvelo ékszerdoboz
- alak: téglalap
- felület: műbőr
- szín: piros
- méret: 24 x 16 x 20 cm

Paraméterek

Márkák: JK Box
Szín: piros
Úti cél: nők számára
Ékszerdoboz alakja: ovális
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Egy hét.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a JK Box márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)