(Elkelt) Titánium jegygyűrűk STT3200

(Elkelt) Titánium jegygyűrűk STT3200

4.0 (0 Összesített értékelés)

A jegygyűrűk polírozott felületűek, 3 mm szélesek és 2,6 mm falvastagságúak. A női gyűrűt öt darab cirkónium-dioxid is díszíti, amelyek egyenletesen helyezkednek el a gyűrű kerületén .. többet

Titánium jegygyűrűk STT3200

A jegygyűrűk polírozott felületűek, 3 mm szélesek és 2,6 mm falvastagságúak. A női gyűrűt öt darab cirkónium-dioxid is díszíti, amelyek egyenletesen helyezkednek el a gyűrű kerületén. A jegygyűrűk nagyon könnyűek és kényelmesek a kézben, bármilyen méretben szállítjuk őket, és a gyártási idő a megrendeléstől az Ön számára történő szállításig körülbelül 20 munkanap.

Szeretné megőrizni ennek a különleges napnak az emlékét? Vésesse be a dátumot, nevet, monogramot, idézetet. Vagy akár egy egész mondatot. A képzeletnek nincsenek határai, a gyűrű belső és külső falára 8 különböző betűtípussal lehet gravírozni.

Tipp: nem biztos a jegygyűrűk méretében? Van néhány tippünk a helyes választáshoz. Ha ismeri a gyűrű méretét, de bizonytalan az anyagot, a szélességet vagy a designt illetően, inspirálódhat a jegygyűrűk kiválasztására vonatkozó útmutatónkból.

Szeretne cirkóniát, gyémántot vagy gyűrűt kövek nélkül? Mindez lehetséges. Írja le kívánságait és módosításait a rendelési jegyzetben. Különleges kérése van? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk... szívesen segítünk Önnek.

Titán jegygyűrűk
- polírozott felület
- falvastagság 2,6 mm
- férfi gyűrű szélessége 3 mm
- női gyűrű szélessége 3 mm
- a gyűrűk bármilyen méretben szállíthatók
- gyártási idő kb. 20 munkanap

Paraméterek

Márkák:
Kő típusa: cirkon
Egyedi gyűrűbeállítások: IGEN
Anyag: titán
Felületkezelés: fényes
Súly 2.00 g

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)