Titánium jegygyűrűk STT3400

Titánium jegygyűrűk STT3400

4.0 (0 Összesített értékelés)

A jegygyűrűk kombinált fényes/matt felületűek. A gyűrű közepe vágott, a szélei csiszoltak. Ezeket a jegygyűrűket maratott horony és keresztmetszet díszíti. A gyűrű vágása nagyon megkönnyíti a méretváltoztatást, egyszerű kibontással. A női gyűrű két kocka cir .. többet

Hlérhetőség: Egy hét.

40 000 Ft

Titánium jegygyűrűk STT3400

A jegygyűrűk kombinált fényes/matt felületűek. A gyűrű közepe vágott, a szélei csiszoltak. Ezeket a jegygyűrűket maratott horony és keresztmetszet díszíti. A gyűrű vágása nagyon megkönnyíti a méretváltoztatást, egyszerű kibontással. A női gyűrű két kocka cirkóniával van kirakva a vágott élekre a gyűrű vágott részén. A jegygyűrűk nagyon könnyűek és kényelmesek a kézben, bármilyen méretben szállítjuk őket, és a gyártási idő a megrendeléstől az Ön számára történő szállításig körülbelül 20 munkanap.

Szeretné megőrizni ennek a különleges napnak az emlékét? Vésesse be a dátumot, nevet, monogramot, idézetet. Vagy akár egy egész mondatot. A képzeletnek nincsenek határai, a gyűrű belső és külső falára 8 különböző betűtípussal lehet gravírozni.

Tipp: nem biztos a jegygyűrűk méretében? Van néhány tippünk a helyes választáshoz. Ha ismeri a gyűrű méretét, de bizonytalan az anyagot, a szélességet vagy a designt illetően, inspirálódhat a jegygyűrűk kiválasztására vonatkozó útmutatónkból.

Szeretne cirkóniát, gyémántot vagy gyűrűt kövek nélkül? Mindez lehetséges. Írja le kívánságait és módosításait a rendelési jegyzetben. Különleges kérése van? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk... szívesen segítünk Önnek.

Titán jegygyűrűk
- kombinált felületi fényesség/matt
- falvastagság 1,6 mm
- férfi gyűrű szélessége 5 mm
- női gyűrű szélessége 5 mm
- a gyűrűk bármilyen méretben szállíthatók
- gyártási idő kb. 20 munkanap

Paraméterek

Márkák: Zero Collection
Kő típusa: cirkon
Egyedi gyűrűbeállítások: IGEN
Anyag: titán
Felületkezelés: fényes/matt kombináció
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Egy hét.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre