Titánium jegygyűrűk STT3700

Titánium jegygyűrűk STT3700

4.0 (0 Összesített értékelés)

A jegygyűrűk kombinált felülete fényes/matt. A kiválasztott jegygyűrűk 8 mm szélesek, falvastagságuk 1,6 mm, és négy ív uralja őket, amelyek oldalt csiszolt titánból készültek, középen pedig csiszoltak .. többet

Hlérhetőség: Megrendelés

80 830 Ft

Titánium jegygyűrűk STT3700

A jegygyűrűk kombinált felülete fényes/matt. A kiválasztott jegygyűrűk 8 mm szélesek, falvastagságuk 1,6 mm, és négy ív uralja őket, amelyek oldalt csiszolt titánból készültek, középen pedig csiszoltak. Ezenkívül a gyűrűbe négy cirkónium köbmétert helyeztek el, egyet-egyet minden ívben. A jegygyűrűk nagyon könnyűek és kényelmesek a kézben, bármilyen méretben szállítjuk őket, és a gyártási idő a megrendeléstől az Ön számára történő szállításig körülbelül 20 munkanap.

Szeretné megőrizni ennek a különleges napnak az emlékét? Vésesse be a dátumot, nevet, monogramot, idézetet. Vagy akár egy egész mondatot. A képzeletnek nincsenek határai, a gyűrű belső és külső falára 8 különböző betűtípussal lehet gravírozni.

Tipp: nem biztos a jegygyűrűk méretében? Van néhány tippünk a helyes választáshoz. Ha ismeri a gyűrű méretét, de bizonytalan az anyagot, a szélességet vagy a designt illetően, inspirálódhat a jegygyűrűk kiválasztására vonatkozó útmutatónkból.

Szeretne cirkóniát, gyémántot vagy gyűrűt kövek nélkül? Mindez lehetséges. Írja le kívánságait és módosításait a rendelési jegyzetben. Különleges kérése van? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk... szívesen segítünk Önnek.

Titán jegygyűrűk
- felület fényes/matt kombinációban
- falvastagság 1,6 mm
- férfi gyűrű szélessége 8 mm
- női gyűrű szélessége 8 mm
- a gyűrűk bármilyen méretben szállíthatók
- gyártási idő kb. 20 munkanap

Paraméterek

Márkák: Zero Collection
Kő típusa: cirkon
Egyedi gyűrűbeállítások: IGEN
Anyag: titán
Felületkezelés: fényes/matt kombináció
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Megrendelés

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)