Acél jegygyűrűk SRZ1400

Acél jegygyűrűk SRZ1400

4.0 (0 Összesített értékelés)

A jegygyűrűk magasan polírozott 316L sebészeti acélból készülnek. A gyűrű falának vastagsága 1,6 mm, és mind a férfi, mind a női gyűrűk 4 mm szélesek. A női gyűrű egy cirkóniummal van díszítve .. többet

Hlérhetőség: Megrendelés

47 580 Ft

Acél jegygyűrűk SRZ1400

A jegygyűrűk magasan polírozott 316L sebészeti acélból készülnek. A gyűrű falának vastagsága 1,6 mm, és mind a férfi, mind a női gyűrűk 4 mm szélesek. A női gyűrű egy cirkóniummal van díszítve. Ezeket a gyűrűket bármilyen méretben tudjuk szállítani, és a gyártási idő a megrendeléstől az Ön számára történő szállításig körülbelül 20 munkanap.

Szeretné megőrizni ennek a különleges napnak az emlékét? Vésesse be a dátumot, nevet, monogramot, idézetet. Vagy akár egy egész mondatot. A képzeletnek nincsenek határai, a gyűrű belső és külső falára 8 különböző betűtípussal lehet gravírozni.

Tipp: nem biztos a jegygyűrűk méretében? Van néhány tippünk a helyes választáshoz. Ha ismeri a gyűrű méretét, de bizonytalan az anyagot, a szélességet vagy a designt illetően, inspirálódhat a jegygyűrűk kiválasztására vonatkozó útmutatónkból.

Szeretne cirkóniát, gyémántot vagy gyűrűt kövek nélkül? Mindez lehetséges. Írja le kívánságait és módosításait a rendelési jegyzetben. Különleges kérése van? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk... szívesen segítünk Önnek.

Acél jegygyűrűk
- 316L sebészeti acél
- magasan polírozott felület
- falvastagság 1,6 mm
- férfi gyűrű szélessége 4 mm
- női gyűrű szélessége 4 mm
- a gyűrűk bármilyen méretben szállíthatók
- gyártási idő kb. 20 munkanap

Paraméterek

Márkák: Zero Collection
Kő típusa: cirkon
Egyedi gyűrűbeállítások: IGEN
Anyag: sebészeti acél
Felületkezelés: fényes
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Megrendelés

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)