Acél jegygyűrűk SRZ5118

Acél jegygyűrűk SRZ5118

4.0 (0 Összesített értékelés)

A jegygyűrűk 316L sebészeti acélból készülnek. A gyűrű közepén van egy barázda, amely elválasztja a matt és a magasan polírozott részeket. A gyűrű falának vastagsága 1,6 mm, és mind a férfi, mind a női gyűrűk 5 mm szélesek. Bármilyen méretű jegygyű .. többet

Hlérhetőség: Bűn egy héten

28 190 Ft

Acél jegygyűrűk SRZ5118

A jegygyűrűk 316L sebészeti acélból készülnek. A gyűrű közepén van egy barázda, amely elválasztja a matt és a magasan polírozott részeket. A gyűrű falának vastagsága 1,6 mm, és mind a férfi, mind a női gyűrűk 5 mm szélesek. Bármilyen méretű jegygyűrűt tudunk szállítani. A jegygyűrűk gyártási ideje a megrendeléstől az Ön részére történő szállításig körülbelül 20 munkanap.

Szeretné megőrizni ennek a különleges napnak az emlékét? Vésesse be a dátumot, nevet, monogramot, idézetet. Vagy akár egy egész mondatot. A képzeletnek nincsenek határai, és a gyűrű belső és külső falán is lehet gravírozni. A karakterek maximális száma és 8 betűtípus közül választhat.

Tipp: nem biztos a jegygyűrűk méretében? Van néhány tippünk a helyes választáshoz. Ha ismeri a gyűrű méretét, de bizonytalan az anyagot, a szélességet vagy a designt illetően, inspirálódhat a jegygyűrűk kiválasztására vonatkozó útmutatónkból.

Szeretne cirkóniát, gyémántot vagy gyűrűt kövek nélkül? Mindez lehetséges. Írja le kívánságait és módosításait a rendelési jegyzetben. Különleges kérése van? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk... szívesen segítünk Önnek.

Acél jegygyűrűk
- 316L sebészeti acél
- felület fényes/matt kombinációban
- falvastagság 1,6 mm
- férfi gyűrű szélessége 5 mm
- női gyűrű szélessége 5 mm
- a gyűrűk bármilyen méretben szállíthatók
- gyártási idő kb. 20 nap

Paraméterek

Márkák: Zero Collection
Kő típusa: kő nélkül
Egyedi gyűrűbeállítások: IGEN
Anyag: sebészeti acél
Felületkezelés: fényes/matt kombináció
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Bűn egy héten

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre