(Elkelt) Acél jegygyűrűk SRZ5011

(Elkelt) Acél jegygyűrűk SRZ5011

4.0 (0 Összesített értékelés)

A jegygyűrűk magasan polírozott 316L sebészeti acélból készülnek. Mind a női, mind a férfi gyűrűket legyező alakú barázdák díszítik, és a női változatban minden barázdába egy-egy kockacirkóniát helyeztek el .. többet

Acél jegygyűrűk SRZ5011

A jegygyűrűk magasan polírozott 316L sebészeti acélból készülnek. Mind a női, mind a férfi gyűrűket legyező alakú barázdák díszítik, és a női változatban minden barázdába egy-egy kockacirkóniát helyeztek el. A gyűrű falának vastagsága 1,6 mm. A férfi gyűrű 5 mm széles, a női gyűrű pedig 5 mm széles. A jegygyűrűk gyártási ideje a megrendeléstől az Ön részére történő szállításig körülbelül 20 munkanap.

Szeretné megőrizni ennek a különleges napnak az emlékét? Vésesse be a dátumot, nevet, monogramot, idézetet. Vagy akár egy egész mondatot. A képzeletnek nincsenek határai, és a gyűrű belső és külső falán is lehet gravírozni. A karakterek maximális száma és 8 betűtípus közül választhat.

Tipp: nem biztos a jegygyűrűk méretében? Van néhány tippünk a helyes választáshoz. Ha ismeri a gyűrű méretét, de bizonytalan az anyagot, a szélességet vagy a designt illetően, inspirálódhat a jegygyűrűk kiválasztására vonatkozó útmutatónkból.

Szeretne cirkóniát, gyémántot vagy gyűrűt kövek nélkül? Mindez lehetséges. Írja le kívánságait és módosításait a rendelési jegyzetben. Különleges kérése van? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk... szívesen segítünk Önnek.

Acél jegygyűrűk
- 316L sebészeti acél
- magasan polírozott felület
- falvastagság 1,6 mm
- férfi gyűrű szélessége 5 mm
- női gyűrű szélessége 5 mm
- a gyűrűk bármilyen méretben szállíthatók
- gyártási idő kb. 20 nap

Paraméterek

Márkák:
Kő típusa: cirkon
Egyedi gyűrűbeállítások: IGEN
Anyag: sebészeti acél
Felületkezelés: fényes
Súly 2.00 g

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)