Ékszerdoboz JK Box SP-252/A22N barna

Ékszerdoboz JK Box SP-252/A22N barna

4.0 (0 Összesített értékelés)

Az ékszerdoboz felülete sötétbarna műbőrrel borított, amely gyönyörűen kidolgozott, az ékszerdoboz belseje részben párnázott és világos bársonyszövettel borított, amely megvédi az ékszereket a sérülésektől .. többet

Hlérhetőség: Egy hét.

18 170 Ft

Ékszerdoboz JK Box SP-252/A22N barna

Az ékszerdoboz felülete sötétbarna műbőrrel borított, amely gyönyörűen kidolgozott, az ékszerdoboz belseje részben párnázott és világos bársonyszövettel borított, amely megvédi az ékszereket a sérülésektől. A kiválasztott 15,4 x 15,4 x 12,7 cm méretű ékszerdoboz nagyon jól áttekinthető tárolóhelyet és automatikusan kihúzható alsó fiókot kínál. Ezenkívül az ékszerdoboz fedeléhez egy nagyon praktikus tükör van rögzítve. Ez az ékszerdoboz egy sokkal kisebb utazó ékszerdobozt tartalmaz, így nem kell aggódnia, hogy hol tárolja ékszereit, amikor nyaralni vagy üzleti útra megy.

TIPP: az automatikus alsó fióknak köszönhetően, amely az ékszerdoboz fedelével egyidejűleg nyílik, egy pillantással láthatja az összes ékszert és értéktárgyat, így azonnal eldöntheti, hogy melyik kedvenc ékszerével ékeskedjen ma. A megvásárolt ékszerdoboz elegendő helyet kínál mindenféle ékszer, például gyűrűk, fülbevalók, láncok vagy medálok tárolására, és nagyon átlátható.

Ajánlás: egészítse ki a kiválasztott ékszerdobozát egy csillogó, Swarovski elements kristályokkal díszített ékszerrel. Ha megfelelően elrendezi a megvásárolt ékszerdobozban, biztos lehet benne, hogy minden nő vagy lány örülni fog ennek az ajándéknak.

Ékszerdoboz JK Box
- alak: négyzet
- felület: műbőr
- szín: sötétbarna
- méret: 15,4 x 15,4 x 12,7 cm
- utazó ékszerdoboz mellékelve

Paraméterek

Márkák: JK Box
Szín: barna
Úti cél: nők számára
Ékszerdoboz alakja: Négyzet
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Egy hét.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a JK Box márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)