(Elkelt) Ékszerdoboz JK Box SP-250/A22N barna

(Elkelt) Ékszerdoboz JK Box SP-250/A22N barna

4.0 (0 Összesített értékelés)

Az ékszerdoboz felülete sötétbarna műbőrrel borított. Az ékszerdoboz gyönyörűen kidolgozott, belseje részben párnázott és világos bársonyszövettel borított, amely megvédi ékszereit a sérülésektől. A kiválasztott 18,8 x 1 .. többet

Ékszerdoboz JK Box SP-250/A22N barna

Az ékszerdoboz felülete sötétbarna műbőrrel borított. Az ékszerdoboz gyönyörűen kidolgozott, belseje részben párnázott és világos bársonyszövettel borított, amely megvédi ékszereit a sérülésektől. A kiválasztott 18,8 x 15 x 13 cm méretű ékszerdoboz nagyon jól áttekinthető tárolóhelyet és automatikusan kihúzható alsó fiókot kínál. Ezenkívül az ékszerdoboz fedeléhez egy nagyon praktikus tükör van rögzítve. Ez az ékszerdoboz egy sokkal kisebb utazási ékszerdobozt is tartalmaz, így nem kell aggódnia, hogy hol tárolja ékszereit, amikor nyaralni vagy üzleti útra megy.

TIPP: az automatikus alsó fióknak köszönhetően, amely az ékszerdoboz fedelével egyidejűleg nyílik, egy pillantással láthatja az összes ékszert és értéktárgyat, így azonnal eldöntheti, hogy melyik kedvenc ékszerével ékeskedjen ma. A megvásárolt ékszerdoboz elegendő helyet kínál mindenféle ékszer, például gyűrűk, fülbevalók, láncok, medálok tárolására, és nagyon átlátható.

Ajánlás: egészítse ki a kiválasztott ékszerdobozát egy csillogó, Swarovski elements kristályokkal díszített ékszerrel. Ha megfelelően elrendezi a megvásárolt ékszerdobozban, biztos lehet benne, hogy minden nő vagy lány örülni fog ennek az ajándéknak.

Ékszeres doboz JK Box
- alak: téglalap
- felület: műbőr
- szín: sötétbarna
- méret: 18,8 x 15 x 13 cm
- utazási ékszerdoboz mellékelve

Paraméterek

Márkák: JK Box
Szín: barna
Úti cél: nők számára
Ékszerdoboz alakja: téglalap alakú
Súly 2.00 g

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre