Ezüst medál szív Swarovski elements 34093.1 kristály

Ezüst medál szív Swarovski elements 34093.1 kristály

4.0 (0 Összesített értékelés)

Medál Swarovski elements 34093.1 kristály: a bemutatott medál szív alakú, 18 x 20 mm méretű, Swarovski elements kristályokkal kirakott, kristály (fehér) színű medál .. többet

Hlérhetőség: 3 nap

15 400 Ft

Ezüst medál szív Swarovski elements 34093.1 kristály

Medál Swarovski elements 34093.1 kristály: a bemutatott medál szív alakú, 18 x 20 mm méretű, Swarovski elements kristályokkal kirakott, kristály (fehér) színű medál. A lánc ródiummal bevont 925/1000 ezüstből készült.

A medált eredeti, Swarovski Elements felirattal ellátott díszdobozban szállítjuk, és természetesen kap tőlünk egy tanúsítványt, amely igazolja a felhasznált Swarovski kristályok eredetiségét. a Swarovski elements ékszerek az egyik legkelendőbb női ajándék.

Ajánlás: Ha a Swarovski Elements 34093.1 kristályos medál sokáig boldoggá teszi Önt, és szeretné, hogy olyan szép maradjon, mint amikor először kivette a dobozból, tartsa szem előtt, hogy minden ékszert el kell tenni lefekvés előtt, és nem szabad érintkeznie vele:
- víz, ásványvíz vagy sós víz
- parfüm vagy hajlakk
- vegyi anyagok vagy tisztítószerek

TIPP: Tétovázik, hogy ez a 34093.1 kristály medál Swarovski elements kristályokkal a megfelelő-e a párjának? Készítettünk néhány egyszerű tippet a megfelelő ékszerek kiválasztásához, amelyeket inspirációként használhat az alábbi linken, és reméljük, hogy tanácsaink segítenek a megfelelő ékszerek kiválasztásában, így a megfelelő ajándékot választhatja feleségének, barátnőjének vagy barátnőjének

Paraméterek

Márkák: Swarovski elements
Szín: kristály (tiszta)
Medál típusa: egy kővel
Ékszerek anyaga: ezüst
Úti cél: Nők számára
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: 3 nap

Ápolási útmutató

Lyukasztójelek

Az arany, ezüst és platina áruk jelenleg használt cseh fémjelzései

Természetesen webáruházunknak van egy megállapodása a Vizsgálóhivatallal, amely lehetővé teszi az online ellenőrző vásárlást, amit az alábbi linken ellenőrizhet.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a Swarovski elements márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)