(Elkelt) Függő ezüst fülbevaló Swarovski elements rivole 31161.3 sakura

(Elkelt) Függő ezüst fülbevaló Swarovski elements rivole 31161.3 sakura

4.0 (0 Összesített értékelés)

A Swarovski elements fülbevaló 925/1000 ródiummal bevont ezüstből készült, amelyet különböző méretű Swarovski elements kristályok díszítenek szakura színben. A 18 mm átmérőjű fülbevalók klasszikus zárral, úgynevezett női patenttal rendelkeznek, amely könnyen rögzíthető, népszerű a nők körében és ugyanakkor biztonságos .. többet

Függő ezüst fülbevaló Swarovski elements rivole 31161.3 sakura

A Swarovski elements fülbevaló 925/1000 ródiummal bevont ezüstből készült, amelyet különböző méretű Swarovski elements kristályok díszítenek szakura színben. A 18 mm átmérőjű fülbevalók klasszikus zárral, úgynevezett női patenttal rendelkeznek, amely könnyen rögzíthető, népszerű a nők körében és ugyanakkor biztonságos.

A Swarovski kristályokkal díszített ékszerek manapság nagyon népszerű ajándékok a nők számára. Minden nálunk vásárolt Swarovski Elements ékszerhez ingyenes díszdobozt és eredetiségigazolást kap.

Paraméterek

Márkák: Swarovski elements
Fülbevaló típusa: lógó
Ékszerek anyaga: ezüst
Úti cél: Nők számára
Kapocs fülbevaló: klasszikus (női lakk)
Szín: világos zöld, ezüst, rózsaszín, kristály (tiszta)
Súly 2.00 g

Ápolási útmutató

Lyukasztójelek

Az arany, ezüst és platina áruk jelenleg használt cseh fémjelzései

Természetesen webáruházunknak van egy megállapodása a Vizsgálóhivatallal, amely lehetővé teszi az online ellenőrző vásárlást, amit az alábbi linken ellenőrizhet.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre